Magones bijušais vīrs Ventis atklāj pikantu informāciju par Toļiku

tautaruna.lv 18.aprīlis, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna ar draudzeni un dēlu dodas uz Kandavu ciemos pie sava kādreizējā dzīvesbiedra un bērna tēva Venta. Viņš lieki laiku netērē un metas šova zvaigzni apdāvināt, pie reizes pieminot arī nelaimīgo Toļiku...

Satiekot Magoni, Vents steidz viņai sniegt kādu īpašu dāvanu. Izrādās, ka tas ir pudeļu attaisāmais, kurš izskatās pēc.. falla. “Tāds jocīgs, tāds kā suņa vai kuiļa.. Tu speciāli tādu meklēji?” sašutusi ir Magone. “Šie falla veidīgie verķi ir pilnībā Venta stilā. Nav mainījies čalis, tikai gadu vairāk!”

Vents liek manīt, ka viņam ir arī interesanta informācija par Magones bijušo kavalieri Toļiku, ar ko ir gatavs dalīties. Magone steidz viņu izprašņāt: “Kas jūs bratani esat, jums bizness kopīgs? Vai sieviete kopīga?”

“Sanāca tā, ka pagājušā gada augusta beigās man Facebook uzpeldēja viena sieviete, ap 50 gadiem. Kopta, blondiem matiem,” stāsta Vents. Izrādās, ka šī sieviete viņam iedevusi kurvīti, jo devusies uz randiņu ar Toļiku. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka arī Magone ar viņu tikusies, šī sieviete Ventam atklājusi informāciju par Magones kavalieri. Vents ir gatavs dalīties arī ar pikantu informāciju, ko viņam stāstījusi šī sieviete: “Esot bijis skops pēc velna, randiņā cienājis ar pepsīti. Tad, kad viss aizgājis līdz gultai, neesot bijis nekāds karognesējs ar savu 5 cm garo urbi..”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:17

Jaunākās diskusijas