Holivudas aktrise nožēlo un atvainojas, ka izsmējusi Keitu Midltoni

tautaruna.lv 30.marts, 16:42
 
depositphotos.com
Holivudas aktrise Bleika Laivlija atvainojusies par nepārdomātu joku par Keitu Midltoni, ko publicēja dažas dienas, pirms Velsas princese paziņoja, ka viņai ir vēzis.
Pēc Keitas Midltones video vēstījuma par viņas diagnozi Bleika Laivlija "Instagram" publicēja: "Esmu pārliecināta, ka šodien nevienam tas nerūp, bet man šķiet, ka man tas ir jāatzīst. Es izveidoju stulbu ierakstu, kad valdīja neprāts par [Keitas Midltones] slikto fotošopu, un, ak, tagad man ir liels kauns. Piedodiet. Es novēlu visiem mīlestību un visu to labāko.”

Iepriekš Laivlija demonstrēja savu fotogrāfiju pie baseina, izjokojot Ketrīnu, kura tika pieķerta izmantojam fotošopu pēc tam, kad Mātes dienā bija publicējusi fotogrāfiju ar saviem bērniem. Velsas princese vēlāk atvainojās par fotogrāfijas rediģēšanu kopā ar bērniem.

Laivlija toreiz uzrakstīja: “Esmu ļoti priecīga dalīties ar šo jauno fotoattēlu, ko uzņēmu šodien, lai paziņotu par mūsu 4 jaunajiem produktiem. Tagad jūs zināt, kāpēc es pazudu."

Internets apsūdzēja aktrisi liekulībā, jo viņa ilgu laiku slēpa savu bērnu vārdus un dzimumu, un tagad viņa nolēma “izsmiet” Keitu par viņas vēlmi pēc privātuma. Aktrises sākotnējais ziņojums ir izdzēsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:13

Jaunākās diskusijas