"Katra sieviete var izveidot sev dīvisku tēlu!" Kašers skaidro, kas modē ir šajā pavasarī

tautaruna.lv 20.marts 2023, 21:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Lai arī laika prognozes par pavasara ienākšanu vēl kavējas, tas nenozīmē, ka modes tendences snauž. Modes un pārvētību šova “Stila patruļa” stilists un multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kādā no raidījumiem atzīsts, ka pasaules modes tendences Latviju mēdz sasniegt pat ar divu līdz četru gadu nokavēšanos, taču viņš dalībiecei ir gatavs parādīt, kas aktuāls būs šajā pavasarī, negaidot gadus.

Šajā sezonā būs aktuāls džinsa audumu izstrādājumi, kas nekad neiziet no modes. Uzvaras gājienu šajā sezonā ies kargo bikses ar kabatām, bez tām, taču šāda stila bikses būs top viens izvēle, ja vēlies sekot modes tendencēm.

Ļoti labi kopā ar šādām biksēm izskatīsies interesanti augstpapēžu apavi ar spicu purngalu. Un protams, pats galvenais stila elements - bomber jakas gan sievišķīgas, gan vīrišķīgas, kas mazliet līdzinās motociklistu jakām. Stilists uzsver, ka izvēltoties šāda tipa jakas:

Katra sieviete var izveidot sev dīvisku un ekscentrisku tēlu, kas neliks vilties!

Iedvesmojies pavasarim un cilvēciskām pārmaiņām modes un stila šovā “Stila patruļa” no pirmdiena līdz ceturtdienai plkst. 18.45, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas