Greifāne beidzot atklāj, kāpēc nebrauc prom no Krievijas

tautaruna.lv 17.marts 2023, 13:15
 
F64
Latviešu dziedātāja Liene Graifāne, kura pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz dzīvi Krievijā, lai studētu režiju Maskavā, šobrīd dzīvo Sočos, kur strādā par nekustamo īpašumu aģenti. Viņa vairākkārt ir nonākusi krustugunīs par izvēli palikt Krievijā, neskatoties uz Krievijas iebrukumu Ukrainā. Viņa sniedza interviju portālam dzen.ru, kurā sacīja, ka nevienam nav tiesību otram norādīt, kur dzīvot un strādāt.
Jautāta, vai kādreiz plāno atgriezties Latvijā, Liene atbild: “Man jau ir 37 gadi, ir par vēlu sākt no nulles. Es nevēlos neko mainīt savā dzīvē."

Viņa arī pastāstīja, ka tieši Krievijā viņa atradusi īstus draugus, un cer, ka viņi būs kopā ar viņu līdz sirmam vecumam.

Intervijā Greifāne pauž viedokli, ka paradokss slēpjas apstāklī, ka līdz šim nevienam neinteresēja, ar ko un kur viņa dzīvo, un tagad pēkšņi visi sākuši interesēties.

"Domāju, ka, ja es dzīvotu citā valstī, tad nevienam tas nebūtu interesanti," saka Liene un uzsver, ka atstāt visu Krievijā nozīmē iznīcināt visu, ko viņa pēdējo piecu gadu laikā ir uzbūvējusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas