Holivudas aktieris atcels "kases grāvēja" uzņemšanu, lai tikai varētu doties uz Čārlza III kronēšanu

tautaruna.lv 12.februāris 2023, 18:20
 
PA/Scanpix/Leta
Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs šobrīd filmējas jaunākajā, astotajā filmas "Neiespējamā misija" daļā. Tomēr visai komandai nāksies pātraukt darbu pie filmas, jo aktieris ir ielūgts uz karaļa Čārlza III kronēšanas pasākumu, ziņo "The Sun".

Toms Krūzs ir izslavēts perfekcionists, kad tiek runāts par darbu un aktiermeistarību. Viņam vienmēr nepieciešams paveikt visu perfekti. Nekas viņu nespēj atraut no darba pienākumiem, ja vien tas nav saistīts ar karalisko ģimeni.

Aktieris ir uzaicināts 6. maijā uz karaļa Čārlza III kronēšanas pasākumu.

Tā kā šobrīd notiek filmas "Neiespējamā misija" jaunākās daļas filmēšana, tā būs uz brīdi jāpārtrauc, kad aktierim vajadzēs doties uz Lielbritāniju.

"Toms ir uzaicināts uz karaļa Čārlza kronēšanu, un viņš nekādā gadījumā nebūtu no tā atteicies.Tas ir ārkārtīgi prestižs notikums, un Toms ir īsts karaliskās ģimenes fans, turklāt viņš tagad ir tuvs ar princi Viljamu un Keitu. Toms ir teicis filmas veidotājiem, lai tie pārtrauc filmas "Neiespējamā misija" [filmēšanu] nedēļas nogalē, lai viņš varētu tajā [kronēšanā] piedalīties," stāstā anonīms avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas