Bijušais spiegs atklāj vairāku Putina bunkuru atrašanās vietas

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 2:30
 
SCANPIX
Bijušais Valsts drošības komitejas un Krievijas Federācijas Ārējās izlūkošanas dienesta darbinieks Sergejs Žirnovs sacīja, ka Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam ir daudz bunkuru. Tomēr ne visi no tiem ir piemēroti ilgstošai dzīvei, vēsta UNIAN.

Telekanāla “Freedom” ēterā Žirnovs apstiprināja, ka Staļina valdīšanas laikā zem Kremļa atradās bunkurs. Tāpat savā laikā tika uzbūvēta metro līnija, pa kuru valsts vadītājs jebkurā brīdī varēja slepeni atstāt Kremli. Otrais bunkurs saucas “Ramenki-43”. Arī tas atrodas Maskavā. Turklāt bijušais spiegs atzīmēja, ka Putinam bunkurs tika izrakts arī viņa greznajā rezidencē Maskavas priekšpilsētā Novo Ogarjovā. “Viņam noteikti bunkuri ir visur, kur ir viņa dzīvesvietas. Cits jautājums ir, cik tie ir dziļi un kā aprīkoti, lai nodrošinātu autonomu dzīvi ilgu laiku. Bunkuri, kas būtu piemēroti ilgstošai dzīvei tajos, Krievijā nemaz nav tik daudz,” viņš skaidroja.

Savulaik arī bijušais Valsts domes deputāts Genādijs Gudkovs sacīja, ka, baidoties no kodolkara, “Krievija ir pilna ar bunkuriem”. Putinam pašam arī ir ne viens vien bunkurs un daži no tiem atgādina “veselas pazemes pilsētas”. 2022. gada decembra sākumā plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir plašs slepeno bunkuru tīkls, kas atrodas no Maskavas līdz Urāliem, un pēc viņa rīkojuma top arvien jauni un jauni bunkuri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas