Princis Harijs pakļāvis nopietnām briesmām savus bērnus

tautaruna.lv 17.janvāris 2023, 2:30
 
AFP/SCANPIX/LETA
Pēc paziņojuma par 25 "Taliban" locekļu nogalināšanu Afganistānā princis Harijs radījis nopietnus drošības riskus saviem bērniem, atsaucoties uz augsta līmeņa Metropoles policijas inspektora Krisa Filipsa teikto, raksta britu tabloīds "The Mirror".
Otrdien dažādās pasaules vietās tiks uzsākts prinča Harija biogrāfijas "Spare" tirdzniecība. Vienā no grāmatas epizodēm princis Harijs atklājis, ka militārās misijas laikā Afganistānā viņš iekļuvis kaujā, kuras laikā nogalinājis 25 "Taliban" locekļus.

Kriss Filips, kuram ir ārkārtīgi liela pieredze augsta līmeņa drošības pasākumu organizēšanā, apgalvo, ka šie apgalvojumi visa mūža laikā ietekmēs prinča ģimenes drošību.

"Islāma ekstrēmistiem ir ļoti ilga atmiņa un Harijam ir jāsaprot, ka arī ASV ir šīs kustības atbalstītāji, kas rada papildu draudus viņa ģimenei," norādījis drošībnieks.

Arī karaliskās flotes bijušais vadītājs, admirālis Lords Vests norādījis, ka Harija izteikumi un izklāstītās detaļas par notikušo pirms vairākiem gadiem ir bijusi "ļoti stulba" rīcība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas