Kušanašvili vaino Allu Pugačovu savā nolaupīšanā

tautaruna.lv 1.augusts 2022, 13:15
 
Ekrānuzņēmus no Youtube
Pirms dažiem gadiem Otars Kušanašvili tika nolaupīts un piekauts. Žurnālists joprojām precīzi nezina, kas organizēja uzbrukumu. Taču viņš publiski apgalvo, ka to varēja sarīkot vai nu Alla Pugačova, vai Natālija Vetļicka, vēsta starhit.ru.

"Viņi nogrieza man matus, lika stāvēt uz ceļiem, mani sita, man izsita zobus, viņi mani piespieda ēst šofera sūdus, pielika pistoli pie galvas...Es zvēru pie savas mātes atmiņas. Es domāju, ka tā bija vai nu Alla Pugačova, vai Natālija Vetļicka. Atzīstu, ka pārkāpu robežas, kad apvainoju gan vienu, gan otru, ”vienā no YouTube raidījumiem sacīja 52 gadus vecais raidījumu vadītājs.

Lai gan pret šovmeni izturējās diezgan rupji, viņš atzīst, ka dabūjis, ko pelnījis, jo "ar samazgām aplējis" ne vienu vien slavenību. “Toreiz es nevienu nesaudzēju," atzīstas Otars Kušanašvili.

Intervijā Dmitrijam Gordonam viņš sacīja, ka pēc šī incidenta viņš ar Allu nav runājis. "Tā tas Maskavā notiek. Es klusēju, viņa klusē. Varbūt kaut kur dziļi sirdī viņa nožēlo," sacīja Kušanašvili.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Un vel viens Putina taure...

1.augusts 2022, 17:57 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas