Interesanti: Ko tu vēl nezini par princi Hariju

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 18.maijs 2018, 12:54
 

3 / 6

1997.gada 6.spetembris - princeses Diānas bēres

Šķiet, tā varētu būt viena no nopietnākajām un nežēlīgākajām sēru fotogrāfijām: karalienes Elizabetes II vīrs, Edinburgas hercogs Filips, Diānas šķirtais vīrs, Velsas princis Čārlzs, viņas vecākais dēls - princis Viljams, Diānas brālis Čārlzs Spensers un jaunais princis Harijs noliektu galvu lēni soļo aiz autokatastrofā mirušās Diānas katafalka.

Harijs un Viljams atpūtās Balmorālas pilī (Skotija) kopā tēvu un karalieni Elizabeti II, kad pienāca ziņa par traģisko avāriju Parīzē. Kaut arī Čārlzs centās pasargāt dēlus, 12 gadus vecajam Harijam nebija viegli sērot visas pasaules acu priekšā.

“Mana māte bija tikko mirusi, un man bija jāiet garš ceļš aiz viņas zārka, ko uz ielām noskatījās tūkstošiem cilvēku un vēl miljoniem redzēja televīzijā. Es nedomāju, ka kaut vai vienam bērnam būtu jālūdz to darīt jebkuros apstākļos. Nedomāju, ka tas varētu notikt šodien," Harijs pirms dažiem gadiem teica intervijā žurnālam “Newsweek".

Drīz pēc bērēm Čārlzs lika dēliem sapakot somas un aizveda viņus uz Āfriku. Harijs no sirds iemīlēja Āfriku un vēlākajos gados tur pavadīja salīdzinoši daudz laika. “Te es jūtos pats vairāk nekā jebkur citur pasaulē," pērn intervijā žurnālam “Town & Country" atzina princis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas