Sešgadīga zēna zīmējumi rotās Latvijā ražotu apģērbu

Portāls nra.lv, Viktorija Gabrjuna 5.maijs 2018, 16:44
 
facebook.com
Latvijā tapis unikāls projekts "Aleksandra Pasakas", kura ietvaros kāda sešus gadus veca zēna zīmējumi rotā apģērbu.
Kā atklāj viena no projekta autorēm Karīna Pētersone, "Aleksandra Pasakas" ir projekts, kurš atspoguļo kāda bērna pasaules redzējumu.

Runājot par to, kā top "Aleksandra Pasakas", Pētersone atklāj, ka no sākuma ir radījis skaistus, izteiksmīgus zīmējumus.

"Katram no šiem zīmējumiem tiek sarakstīta pasaka, kas ir Aleksandra un mans kopdarbs. Aleksandrs pastāsta, kas ir zīmējuma varonis, kāpēc viņš ir un ko viņš dara. Tad es to visu ietinu pasakā, apvijot ar Aleksandra esošo pasauli un viņa iespējām. Aleksandram iespēju ir daudz. Un jo vairāk cilvēku tam ticēs, jo vieglāk viņam šīs iespējas nāks."

Šī projekta galvenais mērķis ir parādīt, ka Aleksandrs ir vērtība. "Aleksandra Pasakas" apģērba līnija ir ne tikai produkts ar pievienoto vērtību, bet tiek veidots kā kvalitatīvs un ērts apģērbs.

"Audumi tiek rūpīgi atlasīti un testēti, izmantojam kvalitatīvu sietspiedes druku un šujam tepat Latvijā. Es stingri pieturos pie principa, ka apģērba līnijai ir jābūt cienīgai nest Aleksandra vārdu," saka projekta autore.

Viņa piebilst, ka Aleksandrs lepni saka: "Man vēl ir zīmējumi, kurus var uzlikt uz apģērba. Es varu uzzīmēt VISU!!!".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas