Veiktas jau piecas operācijas: Rīgā avārijā cietušais motociklists stāsta par smagām sekām

tautaruna.lv 17.jūnijs 2022, 16:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pagājušās nedēļas sākumā jau vēstīts par avāriju Rīgas centrā, Kalpaka bulvāra un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā, kur sadūrās “Volvo” un motocikls. Negadījumā cieta mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks. Lai brīdinātu citus motociklu vadītājus, kā arī parādītu, cik nopietns atveseļošanās posms jāveic, lai pēc avārijas atgrieztos ierastajā dzīvē, ar “Degpunktā” sazinājās negadījumā cietušais, 30 gadus vecais Eduards.

Eduards sestdienas vakarā beidza darbu plkst. 23.05, uzrakstīja sievai, ka izbrauc mājās, bet jau pēc dažām minūtēm gulēja uz asfalta, gaidot palīdzību. Vīrietis brauca taisni pa Krišjāņa Valdemāra ielu, savukārt pretim braucošais “Volvo” griezās pa kreisi uz Kalpaka bulvāri, nepalaižot pa galveno ceļu braucoši motociklu.

Uz negadījuma vietu atbrauca divas mediķu brigādes, viena no tām ārstu-speciālistu.

Kad Eduards nokļuva slimnīcā, kā viņš pats saka, pirmās četras dienas bija kā miglā tītas.

Vīrietim veiktas piecas operācijas, un vēl viena ir gaidāma. Optimistiskā prognoze šobrīd paredz, ka slimnīcā būs jāpavada trīs mēneši. Mokošākais šajā laikā būs nesatikt ģimeni. Medicīnas iestādē apmeklētājiem ieeja liegta. Satraukums ir arī par turpmāko karjeru. Eduards ir pavārs, bet ilgās stundas stāvot kājās turpmāk varētu būt šķērslis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas