FOTO: Ar īpaša projekta palīdzību šiem skaistuļiem meklē mājas

Portāls nra.lv 28.augusts 2017, 15:45
 
Fotogrāfe: Inna Grinn / Ekrānšāviņš no facebook lapas "Labās mājas"
"Ar krāšņu vainagu un ziedu virteni vai bez, suņi ir dzīvības brīnums, kuri mūs mīl neatkarīgi no mūsu mantiskās un garīgās bagātības, pilnībā uzticas cilvēkam un tāpēc bieži tiek nodoti," sociālajā tīklā facebook raksta dzīvnieku patversmes "Labās mājas" pārstāvji, kuri ar īpaša fotoprojekta palīdzību vairākiem suņukiem meklē mājas.
Ikviens “Labo māju” iemītnieks sapņo nokļūt savā šīs zemes “Ēdenes dārzā” - mājās, kur to mīl, ciena un novērtē. Visbiežāk to šķirne nav īpaši selekcionēta vai augstmanīga, toties tā ir unikāla - mātes dabas radīta tikai vienā eksemplārā. To vecums ir skaists, un sirds atvērta.
"Varbūt arī tu vari atvērt savu sirdi kādam no šiem suņiem. Līdz ar 13 fotosesijas varoņiem, “Labajās mājās” savu “Ēdenes dārzu” gaida 50 suņi un 70 kaķi."
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpatversme%2Fposts%2F1864055196956678&width=500" width="500" height="765" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas