Sanktpēterburga ir vai nav krievija?

DŽA

Šodien skatījos video, kurā, viena traka rašiste, apgalvo to, ka Sanktpēterburga nav krievija, bet Romas impērijas daļa. Meitene jauna, tā, uz 30 gad'. Kā pamatojumu, savam apgalvojumam, min faktu, ka Napoleona armija, 1812. gadā, gāja uz Maskavu, jo ar Romas impēriju lekties nevar.  Klio uzliktais štempelis- idiote.

Vakar, šī foruma dalībnieks, Ir tāds, apgalvoja to, ka bija Kursas ķēniņvalsts, juridiski neatkarīgs veidojums, kas pastāvēja līdz pat 1914.gadam, bet 1918.gadā, kāds uzbruka un "pretlikumīgi okupēja" Kursas ķēniņvalsti. Klio atkal teica- idiots :)

12.aprīlis, 17:20
Latvian pagan

Mana atbilde. Ārzemnieku celta un nekrievu tautu finansiāli uzturēta krievija. Tik jautājums. Kurš sadists var pavēlēt celt pilsētu purvā, kā rezultātā darbos iesaistītie cilvēki (dzimtcilvēki) masveidā mirst? Vai krieviem visi tie valdnieki bijuši defektīvi? 

12.aprīlis, 17:57
Latvian pagan

Cariskās krievijas okupācijas laikā kuršiem neviens nekādu valstisku veidojumu neļautu veidot. Būtu uzreiz soda ekspedīcija ar krievijas cara (imperatora) gudro ziņu. Krieviem ir liela un daudzgadēja pieredze kā apspiest mazās tautas. Jā kāds cara okupācijas laikā publiski ieminētos par Kursas ķēniņvalsts dibināšanu, labākajā gadījumā to cilvēku sagaidītu piekaušana, katorgas vai trakonams. 

12.aprīlis, 18:02
Latvian pagan

Cariskajā krievijā bija pat pieredze, ka pagāniem aizbāzt muti. Nu nevarēja, piemēram, cilvēks cariskajā krievijā apstrīdēt pareizticīgo baznīcas varu, kuras galva bija cars (imperātors). Kur nu vel publiski pateikt, ka jātic ir Slāvu Dieviem, jo pareizticīgo baznīca krievijā ir okupanta un vergtura statusā. Šādam drosmīgam, no pūļa citādākam cilvēkam dzīves cariskajā krievijā nebūtu. Piekaušana, katorgas vai trakonams būtu vien labākajā gadījumā. 

Latviešiem paveicās 1918. gada 18. novembrī nodibināt Latviju. Tas bija liels darbs no latviešu puses, lai padarītu sevi brīvus no kakla kungiem. Ne visas tautas to spēja. 

12.aprīlis, 18:08
Ir tāds

Divi vēstures prātvēderi! Lielie pseidolatvieši, vairāk nekas! Pat to nezinat, ka līdz pat pēdējam Krievijas caram visiem cariem bija tituls Kurzemes un Zemgales hercogs. Par to jums protams zināms nav, tā pat kā tas, ka 19. gs. Kuršu ķoniņiem, tas ir deviņiem brīvciemiem izdevās tiesas ceļā panākt valdnieka Lameiķa reiz parakstītā līgumā paredzēto privilēģiju atdzīšanu. Tikai jums to nesaprast! Tā pat kā jūs nezinat, ka reiz Kursu, tas ir teritorijas no Nemunas līdz Daugavai reiz apdzīvoja kurši kopā ar līviem. un nekāvās savā starpā kuram pieder zeme. Traki, traki laiki bija. Būtu tur bijis džajulēns ar pahanu, noteikti būtu sākuši meklēt kurš okupants. 

Aizejat uz bibliotēku, palūdziet žurnālus "Ilustrētā pasaules vēsture", tur ir gana daudz rakstu par Kuršu ķoniņiem un Kursu. Jeb tur šādu latviešu izdevumu nav? 

 

12.aprīlis, 18:23 (12.aprīlis, 18:25 - labots)
DŽA

Idiota gabal, ir tāds, tu teici to, ka KURSAS ĶĒNIŅVALSTS pastāvēja līdz 1914.gadam! Bet, 1918.gadā, KURSAS ĶĒNIŅVALSTI kāds "pretlikumīgi okupēja"! Idiota gabal, pēc loģikas- ja KURSAS ĶĒNIŅVALSTS pastāvēja līdz 1914.gadam, tad kādā vīzē, to ķēniņvalsti, kuras nebija jau četrus gadus, kāds varēja okupēt, jopcik, vēl, kā gaudoji- "pretlikumīgi"? 

Pizdohens. Tu esi viens idiots. Saruna ar tevi, sūds tāds, var būt tikai viena- ar lauzni starp acīm. 

12.aprīlis, 18:36
Ir tāds

Manu mazo gudreli no Vāczemes, nejauc to, ko teicu es un ko saki tu! 

12.aprīlis, 18:41
DŽA

Ja ja, idiot, ir tāds- atkal apdirsies, mēsls. Tas tev ir normāli.

12.aprīlis, 19:37
DŽA

Man domāt, krievijas fiderācijā dzīvo tādi dārzeņi, kādus pasaule redzējusi nav. Absolūti otmorozki.

12.aprīlis, 19:46
DŽA

Idiota gabal, ir tāds, šos murgus rakstot, tu pamanies arī savu monitoru apšļakstīt? Nu, visādi tavi, idiota gabala, sekrēti tak ārā šļācas? Monitors bieži jātīra. Te siekalas, te sperma, te puņķi... sūdi nē,  tos tu apakš sevis krauj  :)

12.aprīlis, 19:58
Latvian pagan

It tāds, uz kuru bibliotēku? Šaubos, ka tu māki lietot LU bibliotēku filiāles! Pietam tu esi rupjš. Tevi neapkalpos. 

12.aprīlis, 20:03
Latvian pagan

Ironiski. Kad kremļa trollis nosauc neapgāžamus vēstures faktus, kuru dabā nav. Cilvēks pats ir izdomājis kaut kādu apgalvojumu, un fanātiski to aizstāv. Pietam šie apgalvojumi ir pretrunā Latvijas oficiālajai vēsturei. Tā jau nav faktu kļūda, tā ir šī komentētāja Ir tāds pārliecība. Tik ar kādu mērķi viņš savus spriedelējumus raksta? 

12.aprīlis, 20:06
DŽA

Latvian pagan, nekā tamlīdzīga! Apkalpotu pa pirmo zorti! Ar ātrajiem aš uz slimnīcu to mēslu aizvestu.

12.aprīlis, 20:09
DŽA

Latvian pagan, es vēlos, tevis teikto, pielabot- nav tādas "oficiālās" vēstures. Ir vēsture, Klio nemelos. Vēsture ir viena.

12.aprīlis, 20:14
Latvian pagan

LU jaunajās ēkās visur ir kameras. Laikam skaņu arī ieraksta. 

12.aprīlis, 20:17
Latvian pagan

Par officiālo vēsturi es uzskatu to, ko māca skolā, universitātē. Un ko atzīst zinātnieki. Neesmu vēsturnieks. Bet ЭБС Лань rašisma propagandu es nespēju lasīt. 

12.aprīlis, 20:22
DŽA

Vecīt,  nav tādas "oficiālās" vēstures. Ir vēsture. Vēsture nav maināma. 

12.aprīlis, 20:29
Munins

Smieklīgi redzēt, kā divi pseidopatrioti un muļķīši Dža un Pagāns izgāzās Latvijas vēstures jautājumos. Kā rakstīt muļķības par Krieviju tā šie pirmie, bet savas valsts vēsturi nezina.

12.aprīlis, 22:40
DŽA

Munnj/ stāstnieks, to, ka tavs īstais vārds nav "Idiot Atpisies", uzzināji pasi saņemot?

13.aprīlis, 11:02
Munins

Ak tu slimais izdzimteni, Dža.

13.aprīlis, 11:22

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:28

Jaunākās diskusijas