Ierosinājums sodīt...

ivans ļevs

velesanu viltojumi tika ir aktuāli vienā citā kaimiņvalstī un tur par to nesoda. 

Saja gadījumā ir runa, ka ja kremļa sivēni sāks izmantot deepfake ģenerētus videos kur piemēram it kā Latvijas valsts prezidents runā par to, ka nacionālā apvienība ir nacisti, bet krievu savienība ir vienīgā valsts nākotne, tad par to būs bargs sods video izplatītājiem.

Respektīvi - ja izplatīsiet deepfake bildes vai video, kas var potenciāli ietekmēt vēlētāja izvēli vai vēlmi iet vēlēt - jūs seedeesiet. Prieks, ka par šo jau laikus domā.

6.aprīlis, 12:28 (6.aprīlis, 12:29 - labots)
Andis

Es gan domāju, ka Kazlovskim vajadzētu vispirms pamatot dīvainību vēlēšanās, kā vjenoti tieši vēlēšanās iegūst otrtik atbalstu, kas pēc vēlēšanām atkal izčākst un turpina vibrēt ap 10% atzīmi līdz pat nākošām vēlēšanām. Un tas viss jau no "pīļknābja" laika.
Otrs tāds īpašs gadījums, kuri bija tie vairāk kā 60000 aptaurētie, kuri darba dienā plēsa uz rajonu centru, lai novēlētu, ja Latvijā vēlēšanas nav obligātas un par to vēlētājs nekādus bonusus ne iegūst, ne zaudē. Agrāk pat uzskatīja, ka laika apstākļi ietekmē vēlēšanu aktivitāti.
Un tad vēl trešais moments. Ar ko izskaidrojams, ka vēlēšanu iecirkņos ar līdzīgu nobalsojušo skaitu vienā viss saskaitīts un vēlēšanu noslēguma akts parakstīts jau priekšpusdienā, bet citā vēl vēlā pēcpusdienā nevar beigt skaitīt... nespēj pareizos ciparus izkaukulēt, lai vjenotus nevarētu izlikt aiz borta?
Visbeidzot, kad veidzot tiks no vēlēšanu likuma izņemti instrumenti vēlēšanu viltošanai, jo ja viņi tur ir, tad tikai tādēļ, lai tos izmantotu?

6.aprīlis, 13:38
ivans ļevs

Vājš mēģinājums pastāstīt, ka nav vērts iet vēlēt. Ir vērts un kā vēl. Kaut vai, lai visādas krievu savienības, jaunlatvieši un citi dzīvnieki netiek pie teikšanas.

Par balsu skaitīšanu.... Pilnīgi pierādīji savu cirvja domāšanu.

6.aprīlis, 14:35
Mihailo ar Olgu

ivans ļevs

Vājš mēģinājums pastāstīt, ka nav vērts iet vēlēt. Ir vērts un kā vēl. Kaut vai, lai visādas krievu savienības, jaunlatvieši un citi dzīvnieki netiek pie teikšanas.

Par balsu skaitīšanu.... Pilnīgi pierādīji savu cirvja domāšanu.

================

A  vot mēs ar pilnīgi ta domāt! Kremlin cirvis visur ira kremlin ciris!

6.aprīlis, 15:10
Ir tāds

Pareizi Miķelīt ar vienu oliņu, pareizi, tu i kremlin cirvis visur ira kremlin ciris! Ko no tevis cirvja vairāk var gribēt?  Cirvis biji, cirvis esi un cirvis būsi! A  vot mēs ar pilnīgi ta domāt! Bet es to būšu zināt! Kad tu brauksi uz dzimteni pret Krieviju karot? Ko tu šeit dari dezertieri nelaimīgais, māte Ukraina tevi uz fronti sauc! Bet jums tikai pie datora ekrāna sēdēt un gudri muldēt! Lai iet karot, kas grib, bet tu kropli ar vienu olu labāk gudri pamuldēsi, lai karo citi. Atdzīsties, jau atdzīsties, kāpēc tevi uz fronti neaizsūtija. Vai tāpēc, ka tev viens vanckars un tu esi kremplins, vai tāpēc? 

6.aprīlis, 19:53

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas