Vai Latvijas Valdība jau gatavojās no Latvijas bēgt?

Andis Atvars

https://jauns.lv/raksts/zinas/581046-kara-gadijuma-valdiba-grasas-begt-bijusais-satiksmes-ministrs-ironize-par-ministru-kabineta-gaidamas-sedes-temu

24. oktobra Ministru kabineta sēdē paredzēts izskatīt tiesību aktu "Par lidsabiedrības AS "Air Baltic Corporation" aviopārvadājumu izmantošanu valsts apdraudējuma gadījumā".

Par to, ka lielie urā - patrioti, ja vēl nav paspējuši, kā Dža, aizbēgt, tad to noteikti darīs un es galīgi par to nešaubos. Man nav šaubu, ka Ukrainā viss beigsies šajā gadā (mana prognoze bija, ka jau šajā mēnesī, bet lietas parasti tik raiti nenoris, tādēļ ievilksies vēl novembrī , bet mani izbrīna, ka pie varas esošie sarosījušie, ka Latvija tik ātri var krist. Bet varbūt tiešām ir tā, ka Latvija ir jau ukru kolonija un tai krītot, krīt arī kolonija.

22.oktobris 2023, 22:23
Ir tāds

Tikai jautājums kur šie bēgs? Novalkātas drēbes nevienam nav vajadzīgas. Urrā paterioti sev par nelaimi nezina, vai apzināti ignorē tos ideālus kādi bija atmodai. Šķiet esam apgājuši apli un iebraukuši vēl dziļākā stagnācijā kādā mēs bijām astoņdesmitajos. Toreiz valdīja viena partija, tagad cita, bet principi jau nav mainījušies. Ko dos bēgšana no valsts? 40-tajos arī daudzi bēga uz rietumiem cerot, ka tur atsēdēsies un tad atgriezīsies kā uzvarētāji. Aizbraukt jau aizbrauca tikai pazuda, jo to skaits kuri atgriezās no emigrācijas ņemot vērā emigrācijā dzimušās paaudzes atgriezās mazāk par procentu. Kā teica mana vecmāmiņa kura bija dzimusi un skolojusies cara laikā, bet aizgāja mūžībā jau šīs Latvijas laikā, un viņa teica: valdības un iekārtas mainās, tikai vienkāršajam cilvēkam nekas nemainās. Pareizi vārdi, diemžēl, bet tā tas ir. Kas attiecas uz Ukrainas karu, tad ir vairāk kā simts gadus sens pravietojums par šo karu, ka tas ilgs trīs Lieldienas, tātad vismaz līdz pavasarim. Tam beidzoties Krievija paņems seno Kijevas Krievzemi un tad ātri vien atgūs visas savas bijušās zemes. Tā, ka dažiem te patiesi ir laiks sākt kravāt koferus. Uz Ziemassvētkiem viens otram dāvinās koferus, ar un bez Svarovsky kristāliem un zelta rokturiem. 

22.oktobris 2023, 23:32
V ilis Gutmanis

Par tām novalkātajām drēbēm tomērir precīzi pateikts. Latvijas politiķi sevi uzskata par tādiem Lāčplēšiem kas cīnās pret ''Melno bruņinieku'' kaut gan patiesībāir tādi mazi Kangariņi kas dēļ savas labklājības ir gatavi darīt jeb ko. Tikai kungiem šie kangariņi ir vajadzīgi tik ilgi kamēr viņi spēj kaut ko darīt viņu labā. Kad labuma no tiem nav arī paši kangariņi nav vajadzīgi.

23.oktobris 2023, 7:33
Andis Atvars

"Kas attiecas uz Ukrainas karu, tad ir vairāk kā simts gadus sens pravietojums par šo karu, ka tas ilgs trīs Lieldienas" ©  

Šādu pravietojumu nebiju dzirdējis, bet gan, ka pēc Kijevas Lavras sagrābšanas paies pus gads un apvienosies Krievija, Baltkrievija un Ukraina. Par sagrābšanas datumu var uzskatīt šā gada 29. martu, kad tika lauzts nomas līgums.

23.oktobris 2023, 9:45
Ir tāds

Pravietojums nāk no pareizticīgo baznīcas, konkrēti, ja nemaldos 1906. gads. Kijevas pečoru lavru pilnībā sagrāba tikai nesen, tā, ka viss saiet kopā. Jautājums ir tikai par to kuru datumu mēs uzskatām par laupīšanas dienu. 

23.oktobris 2023, 10:52
Ādolfs Nāks

Dzirdēju, ka raus ļeku nevis no Rīgas ar Airbaltiku, bet gan no Šauļiem ar ASV transportlidmašīnu kopā ar abiem iznīcinātājiem.

23.oktobris 2023, 12:29
Ir tāds

Bet līdz Šauļiem arī kaut kā ātri jānokļūst. Pa taisno 123 km, pa ceļu 130. km. 

23.oktobris 2023, 12:49 (23.oktobris 2023, 12:49 - labots)
Andis Atvars

Ideja pareiza, jo no Rīgas lidostas var arī nebūt iespēja kādai lidmašīnai droši pacelties. Tas gan, ar pirmo šāviņu visiem liberastiem būs jāņem pēda, par ko pat nešaubos, ka tā notiks, jo tie tik ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē.

23.oktobris 2023, 13:33 (23.oktobris 2023, 13:46 - labots)
DŽA

Bezsmadzeņu radījumu kārtējā caureja. Kas muks, kur muks un, galvenais, kamdēļ muks? Ak jā, jums, idiotiem, domāšana dota nav. Nav smadzeņu. Latvijas valdība mūk, mūuuuuk :)

P.S. atvar, dauni, kas ir tie tavi "liberasti"? Neviena vārdnīca tulkojumu nesniedz. 

23.oktobris 2023, 17:15
DŽA

Atradu vārda "liberasts" nozīmi,  vairs jautājumu nav!

Skaidrojums: "Liberasts, žargona vārds. Mankurts, deklasēts, degradējies subjekts, bez izglītības,  visbiežāk, ar kriminālu pagātni, kurš parazitē, nav spējīgs iekļauties sabiedrībā un dot tai savu artavu. Antonīms/ pretpols vārdam "liberālis"". 

Tagad zinu! atvar, ir tāds, z ilais v ilis, jūs esat liberasti! Viss skaidrs!

23.oktobris 2023, 17:31 (23.oktobris 2023, 17:33 - labots)
DŽA

Jopcik, to "ziņu" tak Tālis Linkaits teica! Bet viņš ir zināms liberasts :)))

23.oktobris 2023, 17:49
V ilis Gutmanis

Kamdēļ tāda tā sakot verbāla caureja ir sakusies pajoliņam nav noslepums. Visi tā saucamie Latvijas demolrātijas aizstāvji ir virnkārši rietumu kungu neTīro zābaku laizītāji. Viņi gatavi aprīt jeb ko lai tikai tēvocis Sems viņus ievērotu. Tāds savdabīgīgs KANGARIŅŠ.

23.oktobris 2023, 19:02 (23.oktobris 2023, 19:03 - labots)
Andis Atvars

Nē, Dža, ar disfēmismiem tā nenotiek – nicinošā nozīme ar laiku tik negatīva vairs nešķiet un tie, kuri par tādiem tiek saukti, tie iesauku pieņem kā savu identitāti. Liberasts ir tiešām atvasināts no pederasts, jo ir galvenie sodomijas atbalstītāji. Bet es liberāļus par liberastiem saucu, jo tie uzvedas kā pārauguši bērni, kuri ne par ko neuzņemas atbildību. Bija tāds Ķīlis, kuram vjenoti pat nešķita pietiekoši liberāli un tad viņa liegšanās, ka ne dzērumā braucis, bet sirdszāles lietojis un no tā manāmi sareibis. Pūce ilgi meloja, ka viņam nav piešķirta bezmaksas stāvvieta, bet tad jau to kā blakti piespieda pie sienas un atzinās. Kariņš vispār par septiņiem muļķiem laida – ne, nē, ne es vai Valdība uzkarināja Latvijā Cilvēku tiesības un ekonomiku, bet covid 19. Ir jau pavisam svaigs piemērs no pārauguša bērna – Logina ar Latvijas valodu. Ne viņa ir vainīga, bet neesošais korektors, kuru tomēr vajadzētu.

Ja pirmā momentā var šķist, ka jūs esiet pārsālījis ar negatīvo īpašību uzskaitījumu, tad īstenībā nē. Izglītība un zināšanas nav sinonīmi un pēdējās liberāļiem, vienkārši, nav. Tie nav spējīgi uzrakstīt nekādu kaut cik jēdzīgu un reālu Latvijas attīstības plānu. Bet šī ir problēma ne tikai Latvijā, bet Krievijā un ASV. Viņiem plānus sastāda ne jau liberāļi un Latvijā vajadzētu darīt tāpat – reālus valsts attīstības plānus atvēlēt kalt reāliem Cilvēkiem, bet ne jau pa mākoņiem lidojošiem liberastiem.

Krimināla pagātne. Par covid afēru un četru miljardu izšeptēšanu cietumā būtu jāsēž vai visai Kariņa valdībai, nu kaut vai žīžas iepirkšana pilnīgi uz dullo, tā Latvijai zaudējot ~ 70 miljonus eiro. PSRS laikā būtu apsūdzība – valsts ļaunprātīgā izlaupīšanā lielos apmēros un grupā. Kur tad vēl kukuļa došana, it kā covid 19 pētniecībai, bet patiesībā, viltus liecību došanai par covid bīstamību un žīžas efektivitāti. Līdzekļus dod konkrētam projektam… Ak jā, vēl jau pēdējais hīts ar RailBaltic – prejekta vēl nav, bet naudiņa jau paprasīta.

23.oktobris 2023, 19:49
DŽA

z ilais, ko mēkšķi? Rakstīt neproti, ujebok? Ikkatrs, saprātīgs cilvēks, var savas domas saprotami pateikt. Bet, jā, tu esi garīgi atpalicis ujeboks, domu izteikšana, īpaši rakstu zīmēs, tev rada milzīgas problēmas  :) padomā pats, kamdēļ tā ir? 

23.oktobris 2023, 19:56
DŽA

atvars atkal palagu piedirsa :)))

atvar, idiota gabal, necenties, es nelasu tevis rakstīto. 

23.oktobris 2023, 19:58
V ilis Gutmanis

Pajoliņš grib izlikties par tā saucamo demokrātijas aizstāvi kaut gan tuvāk palūkojaties izrādās prasts izmantots tualetes papīra gabals.

23.oktobris 2023, 20:02
V ilis Gutmanis

Cik saprotams šis bezdelis ir pajuliņa bots?

23.oktobris 2023, 20:17
Andis Atvars

"es nelasu tevis rakstīto" ©  

Tādā gadījumā jums atliek tikai sarakstīties pašam ar sevi. No malas raugoties tas izskatās visai interesanti, bet kad saproti, ka cilvēciņš ar putniem, tad interese zūd.

23.oktobris 2023, 21:22
DŽA

atvar, nē,  kamdēļ gan? Es tevi par mēslu uzskatu, kāds tu arī esi. Un sarakstīties ar tevi noteikti nevēlos. Saproti, liberast?

23.oktobris 2023, 22:09
Andis Atvars

"Es tevi par mēslu uzskatu" ©  

Ar mēsliem nevajag mētāties, nepietiks to, lai Nīči viņa pēdējos gados atdarinātu. Tas jā, drusku putna ligzda būs jāsakārto un vismaz mākslīgas ūsas jāpielīmē. Prātiņš viņam beidzamos gados varētu būt identisks jūsējam, tā kā uz priekšu, jums izdosies :))) ...

23.oktobris 2023, 23:17

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas