Latvijas valoda

Andis Atvars

https://jauns.lv/raksts/zinas/580229-kas-ir-latvijas-valoda-kulturas-ministre-logina-sadusmo-un-soke-sabiedribu?utm_source=nra.lv&utm_medium=widget-include&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Kā jūs domājiet, vai Kultūras ministres izteikums par Latvijas valodu bij tikai tāda nejaušība jeb tomēr mērķtiecīgs pirmais solis latviešu valodas izskaušanā?

Kur tad ir paslēpts āķis? Latvijas valoda var būt jebkura valoda, kurā runā vairākums un tai galīgi nav jābūt latviešu valodai. Izraēlu likvidēs (vairāk kā 9 miljoni iedzīvotāju), te sabrauks ebreji un automātiski Latvijas valoda būs ivrits.

16.oktobris 2023, 16:40 (16.oktobris 2023, 16:43 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu ko var gribēt no cilvēka ar neiesāktu sākumskolas izglītību. Pie muma taču ir ierasts ka par finansēm atbild zagļi. par medicīnu menadzeri bet par izglītību un kultūru analfabēti. Galvenais jau ir tas ka nevajag būt speciālistam tai jomā kurā viņu ieliek, galvenais lai viņš būtu savs cilvēks vadošai partijai.

16.oktobris 2023, 17:49
Andis Atvars

 Man sanāk, ka Logina ir bijusi vai brīnumbērns, jo uzreiz pirmā līmeņa augstskolas diploms Amsterdamā. Viņai ineresanta profesija :))) ... kino pētniece, bet ja vienkāršāk, tad cilvēciņš, kuram patīk skatīties kino. Tieši "pētniece" pasaka daudz ko priekšā - tāds kas nekas nav, to izlaiž caur daudzām Sorosa dibinātām organizācijām… protams, ārpus Latvijas un galā s*** atgriežas Latvijā apzeltīts... ja smalkākiem burtiņiem, tad Sorosa organizācijas nodrošina izvirzāmo gan ar izglītības diplomiem, gan rekomendācijām. Vienīgā prasība izvirzāmam, ir kļūt par fanātisku lgbt lobiju, kāda Agnesīte arī ir, jo tai nav nekā svarīgāka, kā ratificēt Stambulas konvenciju un Civilās savienības likuma pieņemšana. Stambulas konvencijas galvenais mērķis ir bērna likumota izzagšana no ģimenes apejot nacionālo likumdošanu un tiesu sistēmu. Par cik bērnu tirdzniecība ir pats ienesīgākais bizness pasaulē, tad tas caur sabiedrības padibenēm aktīvi tiek virzīts apstiprināšanai. Bet CS likuma mērķis ir homoseksuālas “laulības” pielīdzināt normālām ģimenēm. Ne viens ne otrs likums nav Latvijas valsts un iedzīvotāju interesēs.

Laikam būs jāpapēta arī pārējie 13 “s3” Siliņas valdībā, jo visas iepriekšējās valdības, lai kādas tās arī bija, nobāl esošās valdības priekšā, ko parāda Siliņas valdības prioritātes un iniciatīvas, piemēram, vietējo nabagu kontrolēšana, lai tik kāds gada laikā nebūtu ieguvis vairāk kā 100 eiro, par kuriem nav nomaksājis nodokļus (iepriekšējais limits bija 1425 eiro) . Kur nu vēl tālāk. Ak jā, Siliņa varonīgi ir iniciatīvu apturējusi :))) … it kā tā nebūtu nemaz viņas. Arī ST tarifi ir samazināti, kas par to, ka tā no VB tiek izņemti līdzekļi un pārlikti akcionāru kabatās, kaut bija jārīkojās pavisam radikāli – bija jāizmeklē korupcijas darījums, kura rezultātā tarifi tika pacelti  4x un enerģētikas monopoli bija valstij jādenacionalizē. Tie tālāk strādā kā bezpeļņas uzņēmumi…. jābeidz pie varas esošiem zagt!

16.oktobris 2023, 20:30
DŽA

Hallo, v ilji, atvari un visi "ir tādi", ārā no Latvijas. Jums nepatīk mana zeme, bet man nepatīkat jūs. ĀRĀ!!!

16.oktobris 2023, 20:53
Ir tāds

Nu ļoti interesant teikts:"'Latvijas valoda" . Te komentāru nav un tie ir lieki. Bet tauta par tādiem "Latvijas valodas speciālistiem" balsoja. Te komentāru nav.

Manu biedr Dža jaunskung, ja tev kas netīk, tev ir visas iespējas doties uz savu sapņu zemes Ukrainas frontes pirmo līnju. Ja tu pajolīt domā, ka tavs viedoklis ir vienīgais un pareizais, tad vari savākt loriņus un tevi te neviens netur. Ko tu atkritum dari Vācijā kā tu to pozicionē? Dzīvo tur un nekurksti sabiedrības atkritum! Latvija nav tava zeme, tava zeme ir Vaczeme!

16.oktobris 2023, 21:06 (16.oktobris 2023, 21:07 - labots)
Andis Atvars

"Hallo, v ilji, atvari un visi "ir tādi", ārā no Latvijas. Jums nepatīk mana zeme, bet man nepatīkat jūs. ĀRĀ!!!" ©

Hmm ... jūs Džā arī esiet evolucionējies pēc manis aprakstītās shēmas, ka tā šūmējieties? Jā, un ko nozīmētu nepatīk zeme un kādēļ iedomājieties, ka atbalstot pilnīgas nejēdzības Latvijā jums ir kādas tiesības man ko norādīt, ka es kā Latvijas patriots uz tām norādu? 

16.oktobris 2023, 21:38
Marcis Dzelme

Bet gondonam Andim Atvaram neviens psihiatrs vairs nevar palidzet.

17.oktobris 2023, 12:53
Andis Atvars

Man nu ritīgi psihiatra palīdzība nav vajadzīga, bet no jums dēmonus izdzīt varētu.

17.oktobris 2023, 13:19
Inara Dzilna

Latvieshu valoda ir stulba maksliga valoda,kuru izveidoja Krievijas izveeleeti darbinieki-palasiet veesturi!Jums nav savas valodas!Ha-ha-ha!

17.oktobris 2023, 16:57
Andis Atvars

Latviešu valodas vēsture kur būtu lasāma?

17.oktobris 2023, 17:29
Ir tāds

Vienā valodā, raud visi ļaudis,
Vienā valodā, valodā tie smej.
Tikai dzimtā valoda, dzēš sāpes,
Prieku dziesmas dod, atdod pasaulei.

Dzimtā valodā ir māte, māte, dzimtā valodā
Vīns vēl saldāks, dzimtā valodā pasmejies
Pie sevi pats.

Kad tu nespēsi ne dziedāt, ne raudāt,
Kad tu nespēsi vairs it nekā - ar debesīm,
Zemi tu klusēsi, tas būs tavā dzimtā valodā.

Dzimtā valodā ir māte, māte, dzimtā valodā
Vīns vēl saldāks, dzimtā valodā pasmejies
Pie sevi pats.

17.oktobris 2023, 17:29
V ilis Gutmanis

Inara Dzilna nebūtu jālien senos vēstures brikšnos jo ja jūs sastaptu jebkuru cilvēku no 18 gadsimta pat ja jūs perfekti pārvaldat mūsdienu valodu jūs viņu vinkāŗši nesaprastu. Tas nav attiecināms tikai uz latviešu bet gandrīz uz visām eiropas valodām.

17.oktobris 2023, 18:35

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas