Karš Izraēlā

Andis Atvars

Kā jūs domājiet, ar ko tas beigsies?

7.oktobris 2023, 21:38
DŽA

Kara Izraēlā nav. Tādēļ atbildēt uz jautājumu, nav iespējams. Kad tur būs karš, tad arī parunāsim. 

7.oktobris 2023, 22:18
Andis Atvars

Tad, kad sataisīsies parunāt, tad jau vairs nebūs Izraēlas. Kā tur bija ar to, ka līdz 2024. gadam Izraēla ebrejiem ir jāatstāj. Viņi tur biezā slānī pārcēlās uz Ukrainu, bet palikušos mēģināja likvidēt ar žīžu. Kad tas nesanāca, tad tagad ņems un izkaus. Sākumā bija tiem doma, ka jaunā Izraēla  būs visa Ukraina, bet tad saprata, ka tik liels kumoss var iesprūst rīklē un samierinājās ar pāris apgabaliem.

Izskatās, ka kaut kas atkal ir sātanistiem aizgājis pa pieskari - nebūs šiem Izraēlas ne Palestīnā, ne Ukrainā. Es domāju, ka šoreiz palestīniešu uzbrukums vainagosies panākumiem, jo jākaro būs Izraēlas teritorijā, kas ir pilnīgā pretrunā Izraēlas aizsardzības koncepcijai. Ir izšautas 2500 raķetes (pēc Izraēlas aprēķiniem) . Ko tas varētu nozīmēt? Manu uzmanību piesaistīja fakts, ka tās visas ir notriektas. To vienīgais mērķis nebija ko nograut, bet iztukšot pretraķešu rezerves, lai jau ar nopietnām raķetēm Izraēlu apšaudītu vēlāk.

7.oktobris 2023, 23:46
Ir tāds

Manuprāt šobrīd izdarīt kādus secinājumus ir pāragri, jo Izraēla nav Ukraīna kur kā sākās pirmie šāvieni visi uzreiz kravāja koferus. Viņi cīnīsies, ar ko tas beigsies, vēl nav zināms, bet laiks rādīs. Intersantākais, ka ASV jau ir izteikusi gatavību traukties palīgā. Viņiem vienmēr ir bijušas īpašas attiecības. Kas un kā tagad izvērsīsies ir lielais jautājums. Nekā laba tur nebūs izejot no domas, ka karš ir karš, bet prognozēt iznākumu neņemos. Katrā gadījumā šobrīd ir visas iespējas, ka ASV maina savas prioritātes un steidzas palīgā Izraēlai ņemot cik ebreju mīt ASV un  kāda ir to ietekme. Dzīvosim, redzēsim. Šodien notikušais gan pārsteidza, jo nebīju gaidījis, ka Israēla varētu būt tik nesagatavota. Kaut gan pēdējā laika notikumi liecināja, ka uzmanība no Palestīnas bija pievērsta iekšējām nesaskaņām. Protams tas tika izmantots. Redzēsim. Šodien ir tikai pirmā diena, pats sākums kādēļ par tālāko vēl runāt grūti. Nākamā nedēļa viesīs kādu skaidrību. 

Dža jaunskungs kārtējo reiz spīd kā maija mēnestiņš ar savām idejām. Izraēla ir izsludinājusi kara stāvokli pasludinot, ka ir sācies karš, palestīnieši arī to nenoliedz, tikai Dža jaunskungam kara nav. Ja sēž mucā un redz tikai to ko vēlas un kā vēlas redzēt un neredz to kas ir, tad tā var gadīties. 

8.oktobris 2023, 0:29 (8.oktobris 2023, 0:32 - labots)
Marcis Dzelme

Tu debilas gondons Andis Atvars jo HAMA ir teroriska organizacija un tiem nav neka sakara ar Palestinas tautu.

8.oktobris 2023, 8:35
V ilis Gutmanis

Diemžēl konflikts starp Izraelu un Palestīnu nebeigsies nekad jo ne viena ne otkra puse nevēlās uzklausīt tos argumentus ko izvirza pretējā. Sarunas nevar notikt ja abas puses nevēlas piekāpties.

8.oktobris 2023, 9:20
Ir tāds

Cik dzirdēju agrās rīta ziņās, tad Izraēla ir atsitusi uzbrukumu un iegājusi Gazas joslā. Pirmā partija gūstā saņemto jau ir atbrīvoti. Diemžēl, varbūt ne šis karš, bet karš starp Izraēlu un arābiem nebeigsies kamēr netiks atbrīvota visa Palestīnas zeme, visi ebreji atgriezīsies savā zemē un tad sekos trakākais. Kamēr tas nav noticis, tikmēr varam dzīvot mierīgi. Te jāsaka: šalom išrael- miers ar tevi Išraēl!

8.oktobris 2023, 10:33 (8.oktobris 2023, 11:10 - labots)
DŽA

Teroristu grupējuma uzbrukumu, par karu nosaukt nevar. Jā, uzbrukums plašs un, Izraēlai negaidīts. MOSSAD nebija savu uzdevumu augstumos. Bet Izraēlai pietiek spēku, lai uzbrukumu atsistu. Tas ir dažu dienu jautājums. Ko HAMAS panāca? Neko! Parādīja to, ka spēj sarīkot plaša mēroga terora aktu? Jā, bezšaubām. Bet jābūt ir pozitīvam, HAMAS izdevīgam rezultātam? Tāds nebūs. Gazas sektorā bija relatīvs miers, vairs nebūs. Izraēla, atriebsies, un smagi. Mirs tūkstošiem palestīniešu. Kamdēļ? Lai HAMAS parādītu to, ka ir iespējams uzbrukt Izraēlai? Stulbums.

8.oktobris 2023, 11:17
DŽA

atvara teiktais, ka Izraēlas vairs nebūs, līdz 2024.gadam, žīdiem ir jāatstāj Izraēla, žīdi veidos Izraēlu Ukrainā, ir slima suņa murgi. Laikam smadzeņu tev, atvar, nav. Kā var gvelzt tādu absurdu! Nesaprotu.

8.oktobris 2023, 11:24
Andis Atvars

Mārci, ja nezināji, tad tagad zināsi - "Hamas" radīja super-uper gudrā "Mossad" . Kādu laiku tā padarbojās pret palestīniešiem un tad "Mossad" pazaudēja kontroli pār tās.

Izraēlas problēma ir, ka tās teritorija ir tikai ~ 1/3 no Latvijas teritorijas, bet karadarbība notiek jau tās teritorijā, ne kā agrāk pierobežā vai vispār aiz apvāršņa tuksnesī. Otrais, ja ar palestīniešiem vēl tā varētu tikt galā, tad ir Irāna, ar kuru Izraēla tikt galā nevar. Jā atomieroču pielietošana pret Irānu (vēl ir jautājums vai tai to atļaus darīt) , bet tādā gadījumā Izraēla arī ir beigusi savu eksistenci un pasaule uzzinātu ko īsti nozīmē izstumtais. Krievija nu ritīgi nav kāda izstumtā, kā daži šeit čivina, bet otrā ietekmīgākā valsts pasaulē

ASV, Izraēla, Irāna. ASV Izraēla nav vajadzīga, bet tai ir vajadzīga Irāna. Šķērslis ir Irānai nozagtie miljardi, bet Irāna pastāv uz to, ka vispirms ir jāaizvāc šķērslis - nozagtie miljardi + % tai jāatgriež un tikai tad var notikt sarunas. ASV būtu gatava atgriezt nozagto, bet tā nav gatava maksāt vēl %, tādēļ situcija paliek iesaldēta.

Specdienestu neinformētība? Neticu tam, drīzāk gan plānota akcija, lai pēc tam varētu likvidēt Palestīnu kā tādu. Vispirms Izraēla kā upuris un pēc tam atbilde – karos taču pret “Hamas” un teroristiem, bet beigās nebūs palestīniešu vispār. 

Ak jā, pēdējā Armegadonas kauja pret “svēto tautu”, kurā tā pēdējā mirklī tiek izglābta. Tās visas ir jūdu pasakas, jo tā tauta, kura Bībelē minēta, tās jau vairs sen nav, bet tāgadējā nāk no Ķīnas pierobežas – ne Zemes iedzīvotāji un tādēļ pret tiem agrāk it visur izturējās naidīgi un pie varas nelaida.

Netanjafu ir augstākās raudzes sātanists un tādēļ viņu atgrieza premjera amatā, lai likvidē Izraēlu.

8.oktobris 2023, 11:48
DŽA

atvar, tev ar marci labi sapas, abi bezsmadzeņu radījumi. Tu drukā caurejas palagus, bet marcis tos izlasīt nespēj tā vienkāršā iemesla dēļ, ka grūtības ar lasīšanu. Lab', likšu mierā idiotus.

Par HAMAS uzbrukumu Izraēlai. Dažādu valstu masu informācijas līdzekļos, ir izteikts pieņēmums, ka, iespējams, aiz HAMAS uzbrukuma, stāv Irāna un krievija. Irāna, ļoti pat iespējams, tas tā varētu būt. krievija nē, pārāk daudz savu problēmu, kremlim nav ne vēlmes, ne laika, ne līdzekļu tam, lai radītu konfliktu Izraēlā. krievija pati ir aizas malā. Bet tiek prognozēts Izraēlas uzbrukums Irānai. Tas ir iespējams, žīdi nepiedod. Bet arī, noteikti ne tuvākajā laikā. Visticamāk, Natanjahu nāksies demisionēt. Izraēlā ir demokrātija. Knesets ievēlēs jaunu premjeru. Tad, ej nu sazin. Visticamāk, Izraēla nesāks karu ar Irānu. 

8.oktobris 2023, 12:07 (8.oktobris 2023, 12:20 - labots)
Andis Atvars

"Laikam smadzeņu tev, atvar, nav." ©  

Ja kāds spēj redzēt notikumus pāris soļus uz priekšu, tad tādam nav smadzeņu? Es jau rakstīju iepriekš, ka ap 9-to oktobri gaidāmi lieli satricinājumi. Varu papildināt, ka haoss var turpināsies līdz pat oktobra beigām un tad tā aktivitāte noplaks. Ja risinājums tiks atrasts ātrāk, tad jau 2024.gadu sagaidīsim labākā situācijā. Vienkārši, ir 84 dienu cikls, kurš atkārtojas un ... 17.jūlijs, 9. oktobris, 1.janvāris ... ievada Zemes transformācijas ciklus.

Ja 9tais okt. dienas nosaukums ir armagedons, tad 1mā jan. dienas nosaukums ir sadarbība/jauncelsme.

8.oktobris 2023, 12:26
DŽA

Numeroloģija, līdzīgi, kā astroloģija, okultisms, ir pseidomācības. Ar tām aizrāvās diktatori, piemēram nacistu Trešā Reiha fīrers, arī Staļins, tagad putlers. Bet tas neglāba Hitleru, neglābs arī kremļa režīmu. Vajadzētu saprast to, ka, piemēram skaitlis 666, nav Sātana zīme, nav zvēra skaitlis, vien arābu cipari, kas seko pēc skaitļa 665.

8.oktobris 2023, 12:57
DŽA

atvar, tu melo. Saki, ka rakstīji, ka ap 9.oktobri būs lieli satricinājumi? Nē, to tu tagad raksti. Un, par kādiem "cikliem" tu maun? Menstruālie cikli? Tu tak neesi sieviete. Tavas diarejas cikli? Ko, tava caureja atkārtojas cikliski? Ej tu nost, kas par murgiem!

8.oktobris 2023, 13:04 (8.oktobris 2023, 15:17 - labots)
Andis Atvars

“atvar, tu melo. Saki, ka rakstīji, ka ap 9.oktobri būs lieli satricinājumi? Nē, to tu tagad raksti.” ©

Nē, to es rakstīju 1. oktobrī, bet par cik esiet vairākas reizes liedzies, ka lasītu manis rakstīto, tad kā gan jūs varētu zināt vai biju vai nebiju ko tādu rakstījis. :))) ?

tautaruna.nra.lv/forums/tema/5...eksualiem/?p=2

Numeroloģija un astroloģija būs ezotērika, bet okultisms un spiritisms būs maģija. Pirmājās divās netiek izmantoti rituāli un upurēšana un pēc savas būtības ir ilgstošu novērojumu rezultāts materiālā pasaulē. Un te nu ir tas pats svarīgākais – numeroloģija un astroloģija nedarbojas pie Garā atdzimušiem cilvēkiem/ tiem, kuri nav pakļauti vairs Bauslībai. Vēl vairāk, skaitlis 26 (13x2) ir armagedona skaitlis – pilnīgs informācijas iztrūkums/psihenes pacients, bet pie Garā atdzimušā – neko nezinu, bet ticu un tas notiek. Par cik absolūtais vairākums cilvēces ir zem Bauslības, tad globālu notikumu attīstību prognozēt var ar ezotēriju, bet atkal, jebkura ezotērikas disciplīna viena pati neko nepateiks, ir jāanalizē vairākas ez. disciplīnas. Manis nosauktais 84 dienu cikls nebūs ne numeroloģija, ne astroloģija un radusies vairāku gadu novērojumu rezultātā. Nē, ne manu, bet Viktora Sevēļeva pētījums. Visu cieņu, tiešām vieds Cilvēks. Bet 84 dienu cikls parāda, ka konkrētā dienā kas svarīgs iesāksies, bet nepasaka tieši kas. Tad nu ņēmu palīgā numeroloģiju un skaitlim 26 ir apzīmējums – armagedons, līdz ar ko jau var sākt saprast, kas tieši notiks.  Ar Ukrainu ir visai sarežģīti, jo nav saprotams kā lai rēķina – no 2014. gada vai 2022. gada 24. februāra. Rēķinot pēc 24. februāra Ukrainas pretuzbrukumam vajadzēja sākties 2. jūnijā, bet pēc Vikipēdijas sanāk, ka sācies ir tikai 8tā jūnijā. Tālāk jau skaidrots, ka 37 jūras kājnieku brigāde jau sākusi pretuzbrukumu 3šā jūnijā. Šis uzskatāmi apliecina, ka ar 84 dienu periodu var ne tikai paredzēt notikumus uz priekšu, bet arī aprēķināt, kad kas ir noticis. Bija nesekmīgi mēģinājumi pārraut vienā un otrā vietā frontes līniju, bet par cik tie cieta neveiksmi, tad tos pretuzbrukumā neieskaitīja, bet tie jau notika 2trā jūnijā. Būtu veikts ar pilnu jaudu, rezultāts būtu labs, jo diena pretuzbrukuma sākšanai bija izvēlēta laba, bet nevar uzvarēt ar attieksmi – par pretuzbrukumu neko neziņosim, bet ja veiksies, tad paziņosim ka tas jau sācies un otrādi. Ar zaudētāja psiholoģiju nekur un nekad neviens nekur nav ticis.

8.oktobris 2023, 16:04
DŽA

Aš traks var palikt, ej tu nost, tiešām?

8.oktobris 2023, 16:30
DŽA

Izraēlas Drošības kabinets, izsludināja karastāvokli, un deklarēja to, ka Izraēlas reakcija nebūs joks, būs visaptveroša. Principā, tas nozīmē to, ka Izraēlas mērķis, var būt Irāna.  Negribētu to, bet, neba Izraēla prasīs manas domas.

Ja Izraēla uzbruktu Irānai, pāris nedēļās Irāna zaudētu. Bet problēma.  Irānai ir kodolieroči. Izraēlai tādi arī ir. Sanāk sūdu būšana. 

8.oktobris 2023, 19:32 (8.oktobris 2023, 19:40 - labots)
V ilis Gutmanis

Interesants gan ir tas militārais eksperts? Sarakstijis veselu gūzmu nekam nevajadzīgas informācijas.

8.oktobris 2023, 20:18
DŽA

Loģika, tikai loģika un domāšana. Viss tas, kā tev nav.

Redz, es izlasu Izraēlas kneseta, vai viņu, vienalgkādas varas institūcijas teikto, un izdaru secinājumus. Secinājumi nav iepriecinoši. 

8.oktobris 2023, 20:40 (8.oktobris 2023, 20:45 - labots)
Andis Atvars

Netanjahu izmisīgi nemeklēja tikšanos ar Sji, lai karotu ar Irānu. bet lai no tās izvairītos (Irāna ir 75x lielāka pēc teritorijas un turpat 8x vairāk iedzīvotāju kā Izraēlai) , jo pat ASV Irānu nespētu karā uzvarēt bez kodolieroču izmantošanas un sanāktu vēl sliktāk kā Vjetnamā vai Afganistānā. Netanjahu var rosināt karu ar Irānu, ja tam ir uzdevums likvidēt Izraēlu, bet  tik tālu viņš varētu netikt un tikt apstādināts pusceļā. 

8.oktobris 2023, 20:49

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas