Palīdziet Dža jaunskungam!

Ir tāds

Mīļie cilvēki! Esiet tik laipni, palīdzēsim Dža jaunskungam. Viņam lielas problēmas, neviens nepievērš viņam uzmanību, bet cilvēks sirgst ar smagu uzmanības deficītu. Tiko uz viņa "tēmām neviens nereaģē, viņš uzsāk jaunu un maļ to pašu. Varētu viņu aizsūtīt uz kādu īpašo bāru, tur viņš atrastu sev domubiedrus, tiktu samīlēts un izmīlēts un iespējams tad arī beigtu mocīties ar uzmanības deficītu un ņemtu rokās stobru un dotos uz Ukrainu karot pret Krieviju. Tur tieši karavīru deficīts un tādi kā viņš tur ir topā. Būtu pirmais, pirmajā rindā. Kā reiz kāds piedzēries poļitruks otrā pasaules kara laikā ar pistoli rokā ar kaujas saucieniem skrienot cīņā. Viņa vairs nebija pēc dažām sekundēm, toties ir fotogrāfija ar "varoņa varoņdarbu" vēl šodien ir topā. Mums arī tāda būtu un pa visu Ukrainu un Latviju ar būtu plakāti ar Dža jaunskunga varoņdarbu un grādīgā reklāmu zem kuras būtu paraksts:"Lūk kā zaļais pūķis no cilvēkiem veido varoņus!". Priekā Dža jaunskung par tevi, es paceļu glāzi "Mangaļu" minerālūdens!

30.septembris 2023, 19:09 (30.septembris 2023, 19:10 - labots)
Marcis Dzelme

Bet tev anonimam neta pidaram neviens pat nepalidzes un pasveicinu savus divus debilos neta draugus zilu Vilu un debilo gondonu Andi Atvaru.

1.oktobris 2023, 11:50
V ilis Gutmanis

Mārcīti ko tevi draudziņ vēl nav izāŗstējuši? Atkal kads izlaidīgs sanitārs aizmirsis aizslēgt tavas istabas durvis.

1.oktobris 2023, 12:21
Ir tāds

Mārci, vai es tev, vai kādam citam esmu lūdzis palīdzību sev? Nē. Ar orentāciju man viss kārtībā, toties jums abiem ar Dža jaunskungu ir problēmas, jo jums visur rēgojas homoseksuāļi. Aizejat bērniņi uz LGBT bāru, tur jūs abus sapratīs, apmīļos, izmīļos, ja gribat ar vai bez vazelīna. Kopā būs jautri! Pie reizes iečuksti man austiņā, vai tu esi Dža jaunskunga dvīņubrālis, sekretārs, partneris, jeb kas cits viņam ļoti tuvs, ka tu tā uztraucies par viņu. Tu esi nepārspējams kā tavs elks Dža jaunskungs!

1.oktobris 2023, 12:38 (1.oktobris 2023, 14:21 - labots)
Andis Atvars

"debilo gondonu Andi Atvaru" ©

Ja kāds domā, ka ar šādiem tekstiem mani var kā aizskart, tad nē, drīzāk gan uzjautrina, tik neatbilstoši tie ir. 

1.oktobris 2023, 17:05
DŽA

Hallo, idiot, tu sāki tēmu par mani? Kamdēļ? Es tev, fašistu sumpurni, svarīgs esmu? Aš iemīlējies manī esi? Kamdēļ es tevi interesēju? Es neesmu no tavējās šļakas, man ir sava sieviņa. 

Idiota gabals, tu diedelē palīdzību man? Es tev kādreiz esmu palīdzību prasījis? Teikšu nē, tātad savu palīdzību dirsā iebāz. Ujebok, es tev nepalīdzēšu, es palīdzu cilvēkiem, kuriem ir vērts palīdzēt. Viss skaidrs, smerdeli? Pisies dirst, vijebok.

Es tev varu palīdzēt tikai ar lodi pierē. 

3.oktobris 2023, 19:11 (3.oktobris 2023, 19:37 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ lai kādu sauktu par idiotu pašam nav jābūt idiotam. Taču tavi histēriskie izlēcieni liecina vien par pretējo. Palīdzība tev noteikti ir vajadzīga jo ar galvu ne tik kā nav kārtībā, tur tev ir galīgs sviests. Diemžel ja nesāksi ārstēties tad pienāks tas brīdis kad uzliks tev uzpurni un ieslēgs klusā istabā ar mīkstām sienām.

3.oktobris 2023, 21:04
DŽA

Idiotam v ilim histērija, ne man. Es par jums, garīgi atpalikušajiem, vienkārši ņirgājos. Jums, kremļa troļļiem, nekā nav! Nav darba, nav iespēju, nav sapņu. Galvenais, smadzeņu nav, nav spējas domāt dotas, jūs kā sapuvuši dārzeņi esat. Bet, man noteikti nav ne mazākā žēluma pret jums, puvušiem dārzeņiem. 

4.oktobris 2023, 12:17
Andis Atvars

"nav sapņu" ©

Par sapņiem parunāsim pēc tam, bet tagad par to, no kā jūs, Dža, baidāties? Tas ir daudz svarīgāk par spējām, talantiem, sapņiem... Lukašenko pirms kāda apstiprināšanas atbildīgā amatā uzdot visai neparastu jautājumu - kādas ir pretendenta nepilnības.

Par dārzeņiem labs. Es biju jau pavisam piemirsis, ka starp dzīvām būtnēm un minerāliem vēl  ir augu valsts, kur atkāpties tiem, kuri mani "nomazina" līdz kukaiņa līmenim. Šķiet, Džā ir jau nonācis augu valsts līmenī, tad nu oponentus / ienaidniekus dēvē par sapuvušiem dārzeņiem. Protams, protams, neiepuvis dārzenis ir nesalīdzināmi vērtīgāks  par iepuvušu dārzeni, tik jāatceras, ka bojāts dārzenis grozā liek sākt bojāties arī pārējiem dārzeņiem grozā.

4.oktobris 2023, 12:44
DŽA

Neko nesapratu. Bet, tas ir normāli- saprāts nespēj pieņemt sapuvušus dārzeņus. 

4.oktobris 2023, 13:46
V ilis Gutmanis

Pajoliņ lai par kādu paņirgātos ir vajadzīgs prāts. Diemžel tev tā nav tikai glupi histēriski izlēcieni. Par tiem sapņiem gan tu trāpiji es tiešām nesapņoju bet dzīvoju realitātē nevis sapņos.

4.oktobris 2023, 14:47 (4.oktobris 2023, 14:48 - labots)
Ir tāds

Jā, lai pateiktu: "Neko nesapratu. Bet, tas ir normāli..." tas tiešām velk uz diagnozi- idiotisms, tas ir, kad cilvēks, lai kā arī gribētu, tomēr nespēj neko saprast. parasti šādu diagnozi uzstāda gados veciem cilvēkiem kā Alcheimera slimības pēdējo fāzi, vai reizumis jaundzimušajiem ar smagām galvas smadzeņu pataloģijām, bet te raugi, arī mūsu lētajam (viņš apvainojas ja sauc par dārgo) Končitas Desas vīram Dža jaunskungam arī šāda kaite piemetusies agrā jaunībā.

Dža, kādēļ sērot Agrā jaunībā? Sāpes neder mērot Visā pilnībā.
Taisies ceļā smiedams, - Katris ceļš ir labs; Ej pa kuru iedams, Visur priekšā trakonams.
Sēžaties ap galdu, Sauciet Končitas! Dzīvi dara saldu Dža un Končitas!

4.oktobris 2023, 15:44 (4.oktobris 2023, 15:48 - labots)
DŽA

:)

4.oktobris 2023, 16:45
Andis Atvars

"Neko nesapratu" ©

Elementāri - ja ir 99% sapņi un 1% bailes, tad izpildās par visiem 100% bailes.

Bet, tas ir normāli- saprāts nespēj pieņemt sapuvušus dārzeņus. © 

Saprāts / spriestspēja - spēja pareizi un radoši domāt un spriest par apkārt notiekošo. Bet viss ir tieši pretēji jūsu rakstītam, jo kas stāv augstāk, tas saprot to, kas ir zem viņa, bet tie, kuri ir zem kāda, tie nesaprot to, kas ir virs viņa.

 

4.oktobris 2023, 17:50
DŽA

atvar, tu, ujebok, sapņo par fašistu uzvaru, nu 99%, vienu % tu vēlies sava pidera v ila dirsā iebāzt.  Tas skaidrs.Tad tu spēsi pilnvērtīgi un radoši spriest par apkārt notiekošo. Nonsenss.

4.oktobris 2023, 18:03
DŽA

Hallo, idioti, palīdziet DŽA! Katrs idiots pa 1€, tas normāli, nav jau daudz. Īpaši, ja "ir tāds", vēlas man palīdzēt? Jo ujeboks "ir tāds", tak aurēja - palīdziet DŽA! Palīdziet, jopcik, katrs ar vienu €rubli. Aš paldies jums pateikšu.

Ko, nevarat, tikai diršat? Tad neko. Ko var gribēt no dirsējiem. 

4.oktobris 2023, 18:21
DŽA

Hallo, ir tāds, ujebok, uzraksti savu bankas konta numuru, es tev1€ pārskaitīšu. Es apsolu. Būs tev mans 1€. Ja vēl citi labie cilvēki iesaistīsies, varēsi pat desu maizei nopirkt, moš vēl anālam puļķim, mēsls, tev sanāks. Tev, vijebok, beidzot būs maize ar desu un puļķis dirsā! Skaistums tak!

4.oktobris 2023, 18:37
V ilis Gutmanis

Pajoliņ iedzer nomierinošās drapītes un nekrīti histērijā ka studente kas pēkšņi uzzinājusi ka ir stāvoklī. Par to nacistu uzvaru sapņo tieši tu un kā būs redzams tuvakajā laikā  viņiem nekas cits neatliks kā padoties. Tā kā netrako  saimniekam vairs nav līdzekļu lai apmaksātu tavu ārdīšanos.

4.oktobris 2023, 18:37
DŽA

Hallo, z ilais mēsls, atvars tavu pimpi sūkās, jebšu pats nosūkāsi, pider?

4.oktobris 2023, 18:47
Andis Atvars

"atvar, tu, ujebok, sapņo par fašistu uzvaru,nu 99%... "©  

Patrakojiet vairāk, Dža, jo tāds jūs esiet dikti uzjautrinošs. Fašitiem uzvarēt nav paredzēts un tā tas bija pirms 80 gadiem un tā tas ir šodien. Jums vienīgi jānoskaidro, ko nozīmē fašisms, lai galā nebūtu jācieš, kad viss būs beidzies.

4.oktobris 2023, 18:58

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas