Toms Krūzs uzstāda latiņu augstāk ar revolucionāro filmu projektu: "Infinity's Edge"

allcinema

Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs ar savu jaunāko paziņojumu atkal piesaistījis fanu uzmanību visā pasaulē, raidot sajūsmas viļņus visā filmu industrijā. Krūzs, kurš ir pazīstams ar savu neticamo centību savam amatam un tieksmi pārspēt kino izcilības robežas, ir atklājis plānus jaunam vērienīgam filmas projektam, kas sola no jauna definēt darbības pilnas izklaides robežas.

Preses konferencē, kas notika Paramount Pictures, 60 gadus vecais aktieris, producents un pasaules ikona atklāja informāciju par savu gaidāmo filmu ar nosaukumu "Infinity's Edge". Projekta, ko Krūzs raksturoja kā "nevienam citam līdzīgu kinematogrāfisku pieredzi", mērķis ir parādīt lielajā ekrānā aizraujošu jaunāko tehnoloģiju, sirdi satriecošas darbības un prātu aizraujošu stāstu sajaukumu.

Krūzs, kurš bija slavens ar savu nāvi izaicinošo triku izpildi, demonstrēja aizkulišu video, kas skatītājus izraisīja bijībā. Videomateriālā bija attēlots, kā viņš lec no augstiem debesskrāpjiem, lido pa gaisu ar lidmašīnu un pat ienirst okeāna dzīlēs kopā ar delfīnu pāksti. "Es vienmēr esmu centies pārkāpt filmu veidošanā iespējamās robežas," smaidot iesaucās Krūzs. "Ar Infinity's Edge mēs to paceļam pilnīgi jaunā līmenī."

Film, kuras režisors ir atzītais kinorežisors Kristofers Nolans, iezīmē pirmo Krūza un Nolana sadarbību, kuri abi ir slaveni ar savu centību radīt praktiskus efektus un ieskaujošu stāstījumu. Lai gan sižeta detaļas joprojām ir cieši apslēptas, nozares pārstāvji norāda, ka "Infinity's Edge" pētīs laika, identitātes un bezgalīgo iespēju tēmas, kas ir ārpus mūsu izpratnes.

Papildus Krūza galvenajai lomai projekts lepojas ar zvaigžņotu ansambļa aktieru sastāvu, tostarp Oskara balvu ieguvušajiem aktieriem Šarlīzi Teronu un Maiklu Fasbendersu, kā arī uzlecošo talantu Zendaya. Filmas vizuālos efektus vadīs slavenā Industrial Light & Magic komanda, solot skatītājiem nepārspējamu vizuālo izrādi.

Krūzs, kuram ir sena vēsture, gūstot panākumus kasēs ar tādām franšīzēm kā "Mission: Impossible" un "Top Gun", izteica pateicību faniem, kas viņu atbalstījuši visas viņa izcilās karjeras laikā. "Es vienmēr cenšos sniegt kino pieredzi, kas pārkāpj robežas tam, ko auditorija var sajust un piedzīvot," viņš kaislīgi paziņoja. "Ar "Infinity's Edge" mūsu mērķis ir izveidot filmu, kas pārvedīs skatītājus jaunās dimensijās gan tiešā, gan emocionālā ziņā."

Filmas "Infinity's Edge" producēšana tiks uzsākta vēlāk šogad, un plānotais iznākšanas datums ir 2024. gada vasara. Tā kā šīs revolucionārās filmas gaidīšana turpinās, gan fani, gan filmu entuziasti ar nepacietību gaida iespēju kļūt par lieciniekiem Toma Krūza jaunākajai filmai. meistardarbs.

Pagaidām pasaule ar aizturētu elpu vēro, kā Krūzs sāk kārtējo aizraujošo nodaļu savā ievērojamajā karjerā, neatstājot šaubas, ka "Bezgalības mala" būs patiess apliecinājums viņa nelokāmai uzticībai filmu veidošanas amatam un spējai virzīt uz priekšu. robežas tam, kas tiek uzskatīts par iespējamu kino pasaulē.

3.jūlijs 2023, 22:00

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:22

Jaunākās diskusijas