Cilvēki iesmej par to, kur kvēla Latvijā dzīvojoša Krievijas fane

mineshparikh

Krievijas propaganda aizgultnēm skandina, cik rietumvalstis ir pagrimušas, cik viss tur ir slikti....taču it īpaši lielākie kliedzēji nesmāde no turienes pieejamās preces, pakalpojumus. Un arī kā dzīvesvvietu daudzi to nesmādē.

 

Evija: Mana masiere tajā pat virzienā. Kopā ar vīru, kuram nav pilsonības, lai gan visai labi runāja latviski.

Pēteris: Tipa vēlreiz ieņems Reihstāgu?

Normunds: šitie pseido patrioti, tpu, putrioti

Andris: Tu viņai pateici, ka Vācija un Berlīne vairs nav okupētas?

Grace: Bet ko ne uz mātes zemi?

Umka: Varbūt baidās, ka Putins tiešām atnāks šurp viņu "glābt"...

Dace: Vilcienus sajauca?!

Juris: Jāuzdāvina karte un kompass. Savādāk jūk debespuses.

Zane: Nu ja, cik tipiski. Patīkamāk fanot par plašo kaimiņzemi no droša attāluma.

 

21.jūnijs 2023, 19:08
V ilis Gutmanis

Nu interesanti kāpēc tad mums tā patīk mācīt citus kas ir pareizi kas ir nepareizi, ko vajag darīt un ko nedarīt. Pie kam ja paskatamies uz sevi spogulī tad atliek tikai nošausmināties kas tas pa ķēmu skatās uz mani.

22.jūnijs 2023, 11:38
Aleksandrs78

Reizēm pat kremlini pamaigi, bet gandrīz normāli par sevi izsakās, ja tos precizē:

"Nu, interesanti kāpēc tad jums, kremļa vatei tā patīk mācīt citus kas ir pareizi kas ir nepareizi, ko vajag darīt un ko nedarīt un vēl jums svešā valstī?! Pie tam, ja paskataties uz sevi spogulī, tad atliek tikai nošausmināties, kas tie pa svešo ķēmiem melo mums, bet pamatoti lūr uz sevi?"

Bet visiem normālajiem Latvijas cilvēkiem jauku Zāļu vakaru un tīkamu, vieglu Jāņu dienu!

23.jūnijs 2023, 3:18
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 jums tā gibās apvērst teiktā jēgu kad pašiem pēcpuse svilst. Ja jau jums tā patīk visi tie savādākie kas pēc jūsu uzskatiem ir tie labie tad braucat pie viņiem un nemokaties šet. Iesaku jums Līgo vakarā neiet tuvu pie uguns varat nosvilt.

23.jūnijs 2023, 9:39
Aleksandrs78

V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 jums tā gibās apvērst teiktā jēgu kad pašiem pēcpuse svilst. Ja jau jums tā patīk visi tie savādākie kas pēc jūsu uzskatiem ir tie labie tad braucat pie viņiem un nemokaties šet. Iesaku jums Līgo vakarā neiet tuvu pie uguns varat nosvilt.

 

Kaut ko mums un man personīgi varētu ko nebūt ieteikt cilvēki, kas arī ir normāli, Latvijas īstenie pilsoņi neatkarīgi no tautības, reliģiskās piederības un kuru viedokli uzklausīt būtu vērts!

Visādu svešo primātu vergu un kalpu ļaunie spiedzieni ne tikai neinteresē, bet pat šo bezmaksas burtu vērti nav. Argumentu vietā zemes saimniekiem ieteikt braukt prom no savas valsts, lai svešo amēbas un spiegi varētu netraucēti parazitētu, varētu vēlēties gan, bet būs otrādi.Jo kremļa algotņu atgremotie savu vadoņu pļurkšķi, to melu smirdoņa un idiotiskā agresoru atbalstīšana nepelna kaut cik nopietnu uzmanību. Gan ar izņēmumiem, kad šīs kremļa robotiskās amēbas ko neredzēti idiotisku spiestas paust. Tāpēc, lai zīmējoties te smird, kāmēr tiks izolētas un sodītas!

26.jūnijs 2023, 3:04
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 piedodat bet jūsu izteikums par zemes saimnieku manī izraisa smieklus. Tādi kā jūs esat zemes saimnieki ja to par Jūdasa grašiem pārdotat ārzemniekiem. Tas jūsu izteiciens - '' Visādu svešu primatu vergu un kalpu ļaunie spiedzieni...'' ļoti ladi jūs raksturo. Par kādiem argumentiem jūs runājat ja jūsu galvenais lozungs ir neviss celt bet iznīcināt visu kas bijis iepriekš. Jūs kaut ko runājat par kremļa robotiskajām amēbām tad no kā jums tik svilst kad jūs pašus nosauc par rietumu netīro zābaku laizītājiem? Piedodat bet par to smirdēšanuun izolēšanu tas ir tieši par jums jo tādi kā jūs nedomā par savu tēviju bet gan kā tādi parazīti ar smukiem lozungiem tikai vedat to uz iznīcību.

26.jūnijs 2023, 6:40
Jelena Sergejeva

Vili... Tieši tādi kā jūs noved  Latvijas valsti līdz bezpalīcībai un tukšumam  šeit pat iekšienē. fui... 

26.jūnijs 2023, 23:20
V ilis Gutmanis

Ai jai jai Jelena Sergējeva jums tieši tāpat kā jūsu domubiedriem ar galvu nav viss kārtībā. Jūs it kā atguvāt neatkarību lai celtu gaišu un spožu Latviju rezultātā lai tā būtu gaiša un spoža jūs to sākat pamazām iztirgot it kā lai tuvotos Eiropas standartiem. Diemžēl eiropa uz jums skatās kā uz ne visai attīstītiem aborigēniem. Rūpniecība un lauksaimniecība pamazām noiet uz nulli toties lielveikali tiek celti triecien tempos. Ja jūs nevēlaties saprast ka jūs paši esat grāvuši to kas jums bij tad neviens cits piem tā nav vainīgs.

27.jūnijs 2023, 6:50
Haralds

ja cilvēki ""iesmej"",tad šiem ""cilvēkiem""  ir zems intelekts .un tādi ar zemiem intelektiem ir vnk nicināmi

27.jūnijs 2023, 22:18
V ilis Gutmanis

Nevaru piekrist daudziem salīdzinoši ar citiem intelekta līmenis ir zemāks tomēr viņi to necenšās izrādīt izsmejot citus, tas vienīgi norāda uz viņu inteliģences līmeni kas ir daiz augstāks nekā ķengātājiem.

28.jūnijs 2023, 17:49
DŽA

zilais v ili, tu, maitas gabal, rakstīt neproti. Eh, dalbojobs tu ir. 

28.jūnijs 2023, 20:53
Andis Atvars

Tēma patiesībā ir ļoti dziļa, jo uzdod daudz jautājumus. Vai kāds no smējējiem zin arī iemeslu, kādēļ tāda izvēle? Galu galā Vācija tāpat kā Latvija ir ES, kas norāda, ka ar Latviju nav kas kārtībā.  Pati Krievija atrodas neparastā situācijā - 80% elites ir liberasti, kuru vienīgā rūpe ir sava labklājība un vēl uz tautas rēķina, un 90% tauta eliti neieredz. "Krievijas fanei" tautība kāda? Ak jā, "fanei" Vācijas šmotkas interesē, bet no kurienes tāds pieņēmums. Pareizāk jau gan būtu atzīt, ka smējēji savas prioritātes piedēvē citiem. Šie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem būtu jāatbild, bet varētu būt arī citi jautājumi: par ko tieši fanojusi; kas jāsaprot ar fanot; ...

Ja par intelektu un inteliģenci, tad jā, tas nav viens un tas pats, bet būtu arī dīvaini, ja cilvēks gudrs un tai pašā laikā barbars.

29.jūnijs 2023, 21:29
V ilis Gutmanis

Nu šeit ir daži personāži ar diezgan pazemu intelekta līmeni tomēr dažiem no viņiem inteliģences līmenis ir augatāks nekā teiksim personāžam DŽA.

30.jūnijs 2023, 7:24
DŽA

zilais v ili, idiota gabal, tu pat neproti interpunkcijas zīmes izmantot. Ak, jā, dalbojob, tu nezini, kas interpunkcija ir. Paskaidrošu, dauni, tie ir punktiņi- komatiņi, pieturzīmes. 

30.jūnijs 2023, 18:39
V ilis Gutmanis

Fui. Atkal viena mēalu čupa sākusi smirdēt.

30.jūnijs 2023, 20:20
DŽA

Nu ja, zilais v ili, tu smirdi, kā sūdu čupa. Bet tas jau tu esi. Sūdu čupa  :)

30.jūnijs 2023, 20:27
V ilis Gutmanis

Ak tad redz kurš tas smirdētājs.DŽA. Vienīgais ko prot, runāt rupjības un smirdēt.

30.jūnijs 2023, 20:29 (30.jūnijs 2023, 20:30 - labots)
DŽA

Čupa Čups, pildīts ar sūdiem- rossejas vizītkarte  :)

30.jūnijs 2023, 20:31
V ilis Gutmanis

Nu glups kas glups, pie kam arī smirdošs.

30.jūnijs 2023, 20:33
DŽA

Jopcik, zilais v ilis ir sūdu čupa,  pārsteigums aš! Ej tu nost. Kurš gan varēja to iedomāties, ka orku dirslaiža ir sūdu čupa. Orku dirslaižas tak ir tādi, apgaroti, lai?

30.jūnijs 2023, 20:41

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas