Pidarevičs

Marcis Dzelme

Par tevi gondons Vilis Gutamnis jau sen visi zina tu un tavs gondons Andis Atvars esat pederasti un abi varat pasveicinas galveno gongonu pederastu Aivaru Gedroicu un Latvija LGBTQ kopienu jau atbalsta 75% Latvijas tauta.

5.jūnijs 2023, 20:28
DŽA

marci, aizver savu izdrāzto muti. Tev debilitāte piemīt. 

5.jūnijs 2023, 20:43
Marcis Dzelme

Ej pats debilas gondons un pats esi reali debils, ka uz visiem lamajiem.

5.jūnijs 2023, 21:16
Andis Atvars

 Nav nekas uzjautrinošāks, ja zaglis apzog zagli vai ka psihenes pacients lamā sevi no diviem profiliem.

5.jūnijs 2023, 22:01
Aleksandrs78

Mjāā, diemžel japiekrīt andrejam vodovorotam, ka tiešām parāk uzkrītoši vienāds teksts un doma identiska arīdzan, bezjēgā jēli lamājoties! Kaut, ja viņš ar diviem nikiem pārstāv varavīksnes karogu,bet dara to tik slikti un tik nekulturāli, ka zinamā veidā palīdz tā sauktajiem "homofobiem" atmaskot noviržu māktos,viņu nepamatoto neirožu lēkmju brīžos, kad tie demonstrē nespēju savaldīties un izteikties cilvēciski un kulturali! Savukārt kremlini dara pretējo - cenšas ļoooooti kulturāli pretlatviski melot un fabricēt uzbāzīgi pieklājīgā formā totālas muļķības un absurdus izdomājumus par vēsturi un realitāti, visu centīgi pasniedzot kremļa ideoloģijas melu mērcē!

Bet pa vidu ir normalās tautas vairākums, kuram neder ne vieni ne otri! Jo dažādas orientācija cilvēki bijuši visos laikos un vienkaršā tauta tos uzņēma ar viegli humoristisku, būtība neitrālu,humoristisku sapratni, arīdzan dzenot jokus par čigāniem, žīdiņiem, arī vecmeitām, vecpuišiem, utt. arī citādus kā nekaitīgus vai jokupēterus! Ja nekristu galejībās gan vieni,gan otri, tad tēma butu draudzīgā noskaņā risināta un varētu kopīgi meklēt labāko variantu mūsu LV rītdienai!

Lasot varavīkšņaino zemjostas jēlības un primitīvās lamas, rodas skaidrība, ka to vadošo regulārās runas par iecietību, toleranci un citādo indivīdu problēmu humāno izpratni ir tukša skaņa, kad runa nav par viņiem! Hmm, rodas doma, ka  varbūt mūsu varavīksnes stila polemizētāji ir šo tipu tīši antipodi, kas šādi uzvedoties spoži atmasko LGBT diktatoriskos liekuļu saujiņu.Un to algotņu nekaunīgos meļus un būtībā smagu novirzu māktus nabadziņus, kas iejūtīgi un delikāti, uzmanīgi būtu jāārstē?! Ja tā  - paldies viniem par atraktīvo izdomu!

Bet par A.Gedroica rakstu,jasaka, ka varbūt par daudz asi izsmiets jaunais prezidents, bet mums patiesi nebija jābūt pirmajiem Eiropā un pasaulē ar "no skapja iznakušo" valsts vadībā! Jo galvenais kritērijs īstā demokrātijā ir tautas viedoklis, bet tieši tas jau 30.gadus tiek tīši un nodevīgi ignorēts!

6.jūnijs 2023, 1:34
Aivars Gedroics

Man pašam šķiet, ka šoreiz nepiedodami maigi esmu uzrakstījis!

6.jūnijs 2023, 10:24
Marcis Dzelme

Aivars Gedrics tu lielaka Latvijas homofobiska ateja par tavu maigumu var sakt intereseties Valsts Drosibas policija par publisku goda un cienas aizkarsanu pret Latvijas prezidentu tu reali esi tikai viens un pretigs neta pedersasts.

6.jūnijs 2023, 12:54
Marcis Dzelme

un debalas pederasts par kopdzives likumu jau ST spiedums, ko obligati ir japilda un ES 2.maija pienema likumu par obligati Stambulas konvekciju visas ES valstis un ko tu tagad teiksi debilas neta dirsejs Gedroics.

6.jūnijs 2023, 13:00
Aivars Gedroics

Tu, debilais pediķi, ienāc www.likumi.lv un uzzini beidzot, kas ir sodāms un kas nav!

6.jūnijs 2023, 13:00
DŽA

Latvijas drošības policija nav sava uzdevuma augstumos. Ja tas rukuts, kaut ko tādu, ierakstītu Vācijas portāla forumā, pēc pāris dienām policija pie rukuta durvīm zvanītu. Nē, cietumā neliktu, vien sods ap 2000€. Un, nesamaksāt rukuts nevarētu. Tad nu rukuts būtu dirsā.

4.jūlijs 2023, 13:06

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:45

Jaunākās diskusijas