Latviešu mūziķis st4rface pārsteidz ar savu jauno dziesmu ''Pilsētas Gaismas''

Daniels

Šī gada 5.maijā, ar jaunu skaņdarbu klajā nāca pašmāju mūziķis st4rface (pilnajā vārdā - Reinis Aumeisters). Viņš klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu ar nosaukumu ''Pilsētas Gaismas''.

Dziesma ir, galvenokārt, radio tipa skaņdarbs ar retro piesitienu. Dziesma ir par attiecībām, taču veidota tā, lai to vairāk klausītos tieši pārbraucienos ar draugiem, nakts braucienos un vasarā. Galvenā mērķauditorija, protams, ir jaunieši.

Mūziķis st4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Cilvēki'', kur dalību ņem arī reperis Grafomāns un ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', kas bieži vien skan pa Latvijas radio stacijām. Lai gan parasti mūziķa daiļrade atgādina tādus māksliniekus kā Machine Gun Kelly un Juice WRLD, šoreiz viņa jauno dziesmu varētu pielīdzināt kam tādam, ko varētu izlaist mūziķis The Weeknd.

Šogad mūziķis ir izlaidis arī četrus citus singlus. Šis ir piektais un jūnijā sākumā st4rface plāno izlaist savu pirmo mūzikas videoklipu, kas ir jau praktiski gatavs. Arī pēcāk ir gaidāmi jauni skaņdarbi no 19 gadus vecā mūziķa.

Piedāvājam noklausīties mūziķa st4rface jaunāko dziesmu ''Pilsētas Gaismas''.

www.youtube.com/watch?v=cB_aYJpHgo4

5.maijs 2021, 16:04
Vālodzis Balodis

    Mans Vispasaules visiemīļotākais str4xui atkal radījis jaunu dziesmu - jau piekto singlu! Man tieši nakts brauciens paredzēts kopā ar māšeli un viņas jauno čali - mums pa visiem trim kopā ir zapiņa kabriolets!!! Palaidīsim uz pilnu klapi un plīvojošiem matiem tumsā izbrauksim cauri Pilsētas Gaismām. Tad noteikti būs arī komentārs...

5.maijs 2021, 16:14
Vālodzis Balodis

Nenocietos līdz vakaram - noskatījos un noklausījos pīppauzes laikā. Allah il Allah - stāvi, lūdzu, 19-gadīgajam censonim Reinim Aumeisteram cieši pie sāniem un nekad vairs viņu nepamet, āmen!

5.maijs 2021, 19:37

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:15

Jaunākās diskusijas