ZZS KLAJI ŅIRGĀJAS PAR MEDICĪNAS PERSONĀLU: VAINĪGS KARIŅŠ

Hronists Indriķis

Mārim Krautmanim, kurš cītīgi turpina kalpot ZZS un Lembergam, nevajag īpašas spējas, lai uz baurojošo Latvijas dīvainīšu un Kremļa troļļu saceltās „milzīgās” jezgas fona, kurš nu jau ir krietni aizmiglojis mediķu un skolotāju mazo algu problēmu, kārtīgi sev ierastajā manierē padiskreditētu Latviju un šķeltu tās sabiedrību, iespējams Puzes Aivara interesēs. Varbūt biedrs Krautmanis varētu vienreiz beigt izlikties, ka viņš to dara tautas interesēs? Es Tev Krautmani un visiem pārējiem tikai mazliet atgādināšu, ka vēl pirms 13.Saeimas, visus šos gadus pie varas vienmēr ir bijuši NRA saimnieki no ZZS. Sanāk kaut kā divkosīgi, jo tikai tagad, kad ZZS ir opozīcijā, NRA žurnālisti runā par māsiņu algām, kur jūs sātani bijāt visu šo laiku?

Kā jau bija gaidāms arī Māris ir veiksmīgi pievienojies hiēnu baram, lai iekostu Latvijas suverenitātei, jo ir sajutis viltus asins garšu, jo ir sākušās valdošās koalīcijas medības. Bet medības šoreiz ir uzsākuši nepieredzējušie nabagi un prokremliskie bomži, piemēram, nakts kucēns ādas bikšelēs Edvīns Puķe, Kremļa prepagandas raidījumu eksperts Normunds Grostiņš, neizdevies advokāts Aldis Gobzems, krabju salātu speciālists Didzis Šmits, visus nošaut gribošais Ehynars Graudiņš, ekstrēmists Igors Lukjanovs, prostitūta-antifašists Jānis Kuzins, krievu spiegs Andrejs Mamikins un kaut kāds Artūrs Malta, un visi pārējie sarkanā zoodārza iemītnieki no Centra partijas un apšaubāmiem prokremliskiem NVO, kuru biedrus ik pa laikam neveiksmīgi pakrata Latvijas tiesībsargājošās institūcijas un drošuma policija.

Jāsaka uzreiz, ka pa šiem gadiem visai interesanta apšaubāmu šakāļu kompānija ir novākusies Latvijā, un tagad tā grib piespiest kūtros latviešus pašiem sev iešaut kājā vai varbūt galvā, aicinot tos bezjēdzīgi parakstīties par 13.Saeimas atlaišanu! Es uzskatu, tad jau labāk būtu izgājuši ielās, nevis jau otro reizi mēģinātu atlaist tos pašus, kurus uzreiz pēc tam atkal pieņemtu darbā. Kaut kāds mazohisms sanāk!

Teikšu uzreiz, es uzskatu, ka nekas jums nesanāks, tas nav iespējams, neticu (!). Ja pat savāks parakstus, pat ja notiks referendums un pat ja beigās tiks atlaista 13.Saeima, piemēram, Gobzems nekad nekļūs par ministru, tāpat kā Edvīns Puķe un Ehynars Graudiņš nekad nekļūs par Saeimas deputātiem, īstā latviešu tauta to nepieļaus!

Ir tikai loģiski un pašsaprotami, ka tagad „neatkarīgie” mediji un žurnālisti, to skaitā centīgais Krautmanis un viņa uzticamais dzīvesbiedrs Paiders, savu saimnieku mudināti, aicina tautu parakstīties, stāstot, ka tādejādi tikšot padzīti nešķīstie meļi un tukšsolītāji ar sūnainu koku.

Krautmanis uzsver, ka rekordīsā laikā jau ir parakstījušies rekordprāvs pilsoņu skaits. Uzmetu aci, jā, šobrīd ir kādi gandrīz 36 000 KPV LV kreklu dedzinātāji parakstījušies, un gan jau gada laikā tie 150 000 paraksti tiks savākti, bet varbūt arī nē. Interesanti ir tas, ka jau krietnu laiku, kopš šā gada 18.maija, tautai tai pašā vietnē latvija.lv/pv ir dota iespēja ierosināt referendumu par nodokļa atcelšanu vienam nekustamajam īpašumam, bet par to ir parakstījušies tikai nieka 12 000. Kaut kas te neiet īsti kopā! Visās malās tiek gaudots, ka nav ko ēst un dzert, jo nav naudas, nu tad varbūt sākumā visi kopā parakstīsimies un atcelsim to nekustamā īpašuma nodokli, pirms tālāk doties raganu medībās!

Māris raksta, ka „Saeima nav pildījusi pašas pirms nepilna gada pieņemtos medicīnas finansējuma likuma grozījumus, neatrodot to izpildei pietrūkstošos 60 miljonus”, bet tajā pašā laikā budžetā ir atradušies 4,5 miljoni partiju finansējumam (arī priekš ZZS un Saskaņas, KPV LV un LKS). Var jau būt, ka tā arī ir, bet vai kāds no baurotājiem mucā spēj ieklausīties, kas šajā sakarā ir sakāms Kariņa valdībai, kuru starp citu ilgi nevarēja izveidot pēc Saeimas vēlēšanām, jo populisti Gobzems, Krauze, Vjačeslavs un krabis Didzis (kurš brīžiem tā kā tāda veca vecmeita pēdējā brīdī vienmēr līdz šim ir atteicies no piedāvātajiem atbildīgajiem amatiem, lai tikai paliktu maliņā un varētu turpināt gudri cirst) nespēja sadalīt tēvu zemi. Kurš tad galu galā uzvarēja Saeimas vēlēšanās? Uzvarētāju partiju līderi devās ar lieliem plāniem un sapņiem viens pēc otra rindas kārtībā pie Vējoņa, nu tik būs jauna valdība, nu tik sāksim valdīt! Nekā nebija, nevienam nekas nesanāca, izņemot, Kariņu un „visu zākāto” Vienotību!

Māri, tu Lemberga kalps (!), vai tu man vari atbildēt godīgi vai pirms 13.Saeimas, kad pie teikšanas bija ZZS, nauda netiek šķiesta visādām apšaubāmām vajadzībām – pētījumiem, padomniekiem, advokātiem, propagandistiem no malas?

Pirms kaut ko teikt par ārstu algām, Māri, lūdzu izpēti, cik lielas algas saņem ārsti (ne māsiņas, ne sanitāri), cik lielas naudas saņem tie mediķi, kas sēž daž ne dažādās slimnīcu valdēs, un papēti, cik no viņiem ir ZZS biedri!

Tas ir tāds dīvains ZZS vienas vietas laizīšanas stils, kas piemīt Krautmanim un visai NRA redakcijai. Viņiem tiek dots uzdevums baurot, ka viss ir slikti tikko kā pie varas ir kāds cits, nevis ZZS. Tu, biedri Krautmani esi aizmirsis, ka vēl tikai gandrīz gadu iepriekš puse Ministru kabineta sastāvēja no ZZS komjauniešiem (aizsardzības ministrs Bergmanis, finanšu speciāliste Rēzniece, veselības ministre (!!!) Čaksa, pats premjers Kučinskis plus vēl prezidents zaļais Vējonis). Acīmredzot Māris grib mums muļķiem iestāstīt, ka māsiņas un sanitāri parādījās tikai tagad, pirms tam viņu nebija!!!

NRA žurnālistu, it sevišķi biedru Krautmaņa un viņa dzīves biedra Paidera apbrīnojamais cinisms, bezkaunība un augstprātība liek man aizdomāties par šī medija mazspējību, ambiciozu nekompetenci un savtīgu blēdīgumu, proti, bezierunu kalpošanu saimnieka Lemberga labā! Turklāt ņemot vērā daudzos internetā pieejamos pētījumus par tā saucamajām Lemberga troļļu fabrikām un viltus medijiem, kurus vada un kontrolē Lembargam pietuvinātas personas no NRA un Ventas Balss, piemēram, prokremliski noskaņotā Gundega Mertena, kļūst skaidrs, ka ZZS un it sevišķi Lemberga interesēs ir pēc iespējas ātrāk panākt Kariņa valdības krišanu, jo tiesas spriedums par Aivara Lemberga 300 korupcijas gadījumiem nav vairs aiz kalniem.

Tagad, kad neapmierinātās māsiņas un sanitāri ir uzsākuši protestu vilni, attiecīgie prokremliski noskaņotie klauni uz apdalītā medpersonāla rēķina mēģina šūpot iekšpolitisko stabilitāti valstī. NRA līdzīgi kā Kremļa Sputnik un RT kultivē stāstu, ka šī koalīcija un Kariņa valdība ir ļoti slikta un tās vietā jānāk kādam no ZZS kopā ar krabju pazinēju Didzi, kurš vairākkārt ir uzsvēris, ka ir pienācis laiks lūkoties Krievijas virzienā, „jo ES un NATO ir drauds Latvijas suverenitātei un teritoriālai vienotībai”.

Protams, ka katru Kariņa valdības kļūdu izmanto ZZS un KPV LV prokremliskie tūdaliņi. Tāpēc jau tā ir opozīcija, tās uzdevums ir veidot sazvērestības pret valdību.

Beigās tikai atgādināšu, ka Krautmaņa aizstāvētie un lobētie ZZS cilvēki vēl pirms 13.Saeimas ir bijuši ilgus gadus atbildīgi par valsts veselības nozari. Turklāt daudzi ir aizmirsuši, ka tagadējie Armanda Krauzes un Aivara Lemberga sabiedrotie Gobzems un Didzis Šmits pirms oktobra vēlēšanām veltīja skarbu kritiku ZZS „kolēģiem” par veselības aprūpi. Jau tad mediķi un pacienti nespēja sagaidīt no ZZS veselības ministriem skaidru piedāvājumu, kā risināt samilzušo problēmu.

Man ir vēl viens jautājums Krautmanim – „kurš no politiskajiem spēkiem kopš neatkarības atgūšanas brīža nebija solījis prioritāru atalgojuma palielinājumu mediķiem, pakalpojumu pieejamību pacientiem un cilvēkresursu nodrošināšanu?”

Vienā lietā man gan ir jāpiekrīt NRA pērkamajam žurnālistam, ka neprofesionālā paristu veselības ministre Ilze Viņķele nav vienīgā ļaunuma sakne, jo ir vēl viena sakņu un nezāļu čupa vārdā ZZS, kas tika krietni paravēta pēdējās Saeimas vēlēšanās, jo līdz šim ZZS ir bijusi atbildīga par Latvijas veselības nozari!

Tas ir īpaši neskaisti un gļēvi no Krautmaņa puses, visu atbildību par ievārīto ripināt prom no ZZS un uzkraut to virsū vienam pašam naivajam un mazliet mīkstajam Kariņam.

11.decembris 2019, 16:05

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas