Bejonse atklāj, ka visu mūžu cieš no slimības, kas bojā viņas matus

tautaruna.lv 6.aprīlis, 18:30
 
depositphotos.com
42 gadus vecā dziedātāja jau no agras bērnības ir koncentrējusies uz panākumiem. Spilgtā, spējīgā meitene aktīvi iesaistījās dziedāšanā un dejošanā, un vecāki viņu atbalstīja ceļā uz slavu. Tagad Bejonse ir viena no pazīstamākajām mūziķēm pasaulē. Taču māksliniece atzina, ka ne viss viņas dzīvē bijis viegli un gludi.
Bejonse atklāja, ka viņai ir autoimūna slimība - psoriāze. Tas ir hronisks stāvoklis, kas var izraisīt iekaisumu un kairinājumu. Smaguma pakāpe ir atkarīga no personas individuālajām īpašībām. Māksliniece skaidroja, ka slimības dēļ visvairāk cieš viņas mati.

Galvas ādas psoriāze izraisa imūnsistēmas uzbrukumu veselām šūnām. Rezultātā veidojas kaili plankumi, kā arī sausi ādas plankumi, kas rada diskomfortu. Bejonsei joprojām ir jācīnās ar regulāriem saasinājumiem un jāsamierinās ar nepatīkamiem slimības simptomiem, raksta "TheVoiceMag".

Mākslinieces vecāki palīdzēja viņai tikt galā ar diskomfortu. “Attiecības, kas mums veidojas ar mūsu matiem, ir dziļi personisks ceļojums. Gandrīz visu bērnību pavadīju mammas skaistumkopšanas salonā. Mans tēvs pastāvīgi smērēja manu galvu ar īpašu ziedi pret psoriāzi. Šie brīži man bija svēti,” apliecināja dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas