"Man tas ir līdz kaklam!" Katrīne Vasiļevska grasās piedzīt no Kaspara Saulieša 20 000 eiro

tautaruna.lv 5.marts, 18:30
 
Ekrānšāviņš
Digitālā satura radītāja Katrīne Vasiļevska šovā "Slavenības. Bez filtra" ir devusies uz Bausku, lai apciemotu dziedātāju Adrianu Miglāni. Abas ātri vien atrod kopīgu valodu - gan Katrīnei, gan Adrianai ir daudz ko teikt par bijušajām attiecībām ar viņu bērnu tēviem.

Runājot par to, cik daudz Adrianas dēla tēvs iesaistās bērnu dzīvē, abas nonāk arī līdz finanšu jautājumam. Katrīne noskaidro, ka Adrianai ik mēnesi tiek maksāti 150 eiro alimentos. Digitālā satura radītāja gan šaubās, vai šī summa atbilst valstī noteiktajam minimumam, tāpēc lieki laiku netērē un precizē šo informāciju tiešsaistē. Izrādās, ka viņai ir taisnība - noteiktais minimums ir par 25 eiro lielāks, nekā Adriana saņem. Bērniem līdz 7 gadu vecumam šī summa sastāta 175 eiro, bet vecākiem bērniem - 210 eiro mēnesī.

Katrīne atzīst, ka ne reizi nav saņēmusi alimentus no sava bijušā vīra un divu meitu tēva Kaspara Saulieša, tāpēc nolēmusi veikt aprēķinu, kāda summa viņai pienāktos par četriem gadiem kavētu maksājumu: “Kaspars man ir parādā 20 000 eiro! Kā es no viņa to varētu piedzīt?”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas