Gobzems Spānijā piedzīvojis ļaundaru uzbrukumu

tautaruna.lv 15.februāris, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Spānijas pilsētā Seviljā divas ēkas, kurām ir saistība ar bijušo Saeimas deputātu Aldi Gobzemu, piedzīvojušas nezināmu ļaundaru uzbrukumu, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Gobzems Spānijā piedzīvo vandalismu" izdevumā "Privatā Dzīve".

Ceturtdienas rītā, kad izgāja no mājas, kurā dzīvo kopā ar abām atvasēm, eksdeputāts Aldis Gobzems ievēroja baisu skatu. Kāds, iespējams, izmantojot peintbola šautenes, bija nosmērējis ar sarkanu un melnu krāsu viņa māju un pagalmu.

Gobzems atzīst, ka par notikušo vērsies policijā, esot jau sākta izmeklēšana.

To, ka šāda akcija ir vērsta konkrēti pret viņu, nevis spāņu puikas dauzījušies, neizvēloties vietu, kur ampelēties, Gobzems pamato ar to, ka tajā pašā naktī un tieši tāds pats vandālisma akts ir noticis pie kādas citas mājas Seviljā.

"To, ka tā otra māja savā ziņā ir saistīta ar mani, zina tikai pāris cilvēku, kuri tur savulaik ir ar mani kopā bijuši. Tā neatrodas pat tuvumā īpašumam, kurā ar bērniem mitinos. Nevienā reģistrā tā arī nav nekādi ar mani saistīta. Nejaušības te nevar būt. Es spēju loģiski spriest un savilkt lietas kopā, tāpēc uzskatu, ka notikušais ir muļķīgs un neprātīgs mēģinājums tieši mani iebiedēt," uzsver Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas