Lienes Ušakovas draugs gaida viņas vājības mirkli

tautaruna.lv 15.februāris, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Šovā “Slavenības. Bez filtra” Liene Ušakova vakaru pavada ar draugu Mārtiņu, kurš ik mirkli dod mājienu, ka Liene viņam simpatizē ne tikai kā vienkāršs draugs. Mārtiņš neslēpj, ka jebkurš vīrietis izliekas esam par čomu sievietei, bet nekad neatmet cerību ar šo sievieti sagaidīt izdevīgu mirkli, lai pārgulētu!

Liene ar Mārtiņu tiekas kādā izklaides centrā, lai kopīgi pavadītu vakaru. Šova zvaigzne ir darījusi zināmu, ka šī draudzība viņai patiesi daudz nozīmē, taču saskata vīrietī tikai draugu. Saskandinot par kopējo draudzību, abu starpā izvēršas diskusija. Liene ir pārliecināta, ka sievietes un vīrieša starpā ir iespējama patiesa draudzība, taču Mārtiņš nav vienisprātis. “Tam tic tikai sievietes. Vīrieši vienmēr domā par to, kad un kurā brīdī viņi varētu uzkāpt virsū. Viss atkarīgs no pacietības, tas var būt gan piecu gadu, gan divu mēnešu jautājums. Ja konkrētajā laikā nekas nesanāk, tā draudzība izdziest,” uzskata Mārtiņš. Viņš arī neslēpj, ka pats gaida īsto brīdi attiecībā uz Lieni. “Es gaidu tavu vājības mirkli, piemēram, kad tu būsi aizmigusi!”

Liene turpina oponēt un cenšas savu sarunu biedru pārliecināt, ka īsta draudzība var pastāvēt, bet ar priekšnosacījumu, ka tas ir apzinātā vecumā. “Līdz 30 gadiem vīrieši lielākoties domā tikai ar krānu,” saka Liene. Sarunas laikā sieviete pamana, ka Mārtiņa skatiens ir vērsts uz viņas krūtīm: “Varētu beigt blenzt uz maniem pupiem?” Izrādās, ka draugu māc ziņkārība, vai Lienei ir uzvilkts krūšturis: “Tev ir ļoti aktīvi krūšu gali, tie spiežas cauri!”

Sarunai virzoties uz priekšu, Mārtiņš izrāda interesi arī par Lienes “OnlyFans” saturu, taču šova zvaigzne gan vēlas turpināt sarunu par draudzību. “Es uzskatu, ka tu esi superīgākais vīrietis. Man patiešām patīk ar tevi pavadīt laiku un es ceru, ka man izdosies savest tevi kopā ar kādu no manām draudzenēm,” atklāj Liene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas