Volodimira un Olenas Zelensku mīlasstāsts: tā notiek tikai reizi mūžā

tautaruna.lv 4.februāris, 15:10
 
depositphotos.com
Zelensku mīlas stāsts sākās vienā no Krivojrogas ģimnāzijām, kur mācījās topošais prezidents. Septītajā klasē Olena Kijaško uzsāka mācības šajā izglītības iestādē, un Volodimiram viņa uzreiz iepatikās. Viņš ilgi domāja, kā iekarot viņas simpātijas. Bet pirmā lēdija saka, ka neatceras viņu pirmo tikšanos, vēsta UNIAN.

Mīlestības dzirksts viņu starpā uzliesmoja pēc skolas beigšanas, kad viņiem bija 17 gadu. Ir vairākas versijas par to, kā sākās viņu attiecības. Žurnālists un TV raidījumu vadītājs Aleksandrs Pikalovs sacīja, ka tieši viņš palīdzēja Zelenskim iekarot Olenas sirdi. Pēc Pikalova teiktā, viņš izdomājis viltīgu plānu - viņam vajadzēja palūgt Olenai videokaseti, un Volodimirs to atdos.

Pašam prezidentam ir cits stāsts. Pēc viņa teiktā, viņš nejauši satika Olenu uz ielas. Viņa gāja viņam pretī, turot rokās “Pamatinstinkta” kaseti, kas kļuva par iemeslu tuvāk iepazīt vienam otru. Volodimirs lūdza meitenei kaseti, lai viņš varētu noskatīties filmu.

Kā savā YouTube kanālā sacīja blogeris Slava Demins, Zelenskim nekad nav bijušas problēmas komunikācijā ar meitenēm, taču viņa topošās sievas gadījumā viss bija savādāk. Sākotnēji Zelenskim tas bija izaicinājums, bet tad viņš saprata, ka ir patiesi iemīlējies. Volodimirs aplidoja meiteni, taču viņa īsti nevēlējās ar viņu romantiskas attiecības, jo tikās ar citu puisi.

Tomēr, kā atceras Olena, Volodimirs piesaistīja viņas uzmanību ar savu inteliģenci un humora izjūtu. Pirmā lēdija stāsta, ka sākotnēji viņu attiecības nav bijušas labas, taču drīz vien viņa sapratusi, ka viņi skatās vienā virzienā, viņus interesē tikai būt kopā.

Un tā viss sākās... Pāris satikās 8 gadus, bet dzīvoja atsevišķi. Volodimirs uzskatīja, ka laulība nozīmē ātru bērnu piedzimšanu, bet Olena uz viņu neizdarīja spiedienu. Viņš nolēma bildināt Olenu kinoteātra apmeklējuma laikā. Tad Zelenskis juta, ka ir gatavs dibināt ģimeni.

Volodimirs un Olena apprecējās 2006. gadā, un drīz piedzima viņu meita Aleksandra. Pēc deviņiem gadiem ģimenē parādījās dēls Kirils.

Pāris ir kopā gandrīz 30 gadus. Viņi kopā piedzīvo dzīves pārbaudījumus, tostarp pilna mēroga iebrukumu. Ir zināms, ka tagad laulātie nevar dzīvot kopā, taču viņi uzskata, ka drīz karš beigsies un visas ģimenes varēs atkal apvienoties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas