Elīna Maligina iztērējusi visu mantojumu, ko viņa saņēma pēc miljonāra nāves

tautaruna.lv 21.decembris 2023, 4:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Multimāksliniece Elīna Maligina tiekoties ar savu draudzeni Ievu Adamss, atklāj, ka ir atgriezusies ikdienas darbā, jo viņa vēlas būt finansiāli neatkarīga. Vai nelaiķa vīra mantojums ir beidzies?

Viena no apspriestākajām personām, māksliniece Elīna Maligina, šajā rudenī ir redzama pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”. Vienā no sērijām, viņa ir satikusies ar savu draudzeni Ievu Adamss un dāmu viens no tematiem ir nauda. Elīna bija precējusies ar Valēriju Maliginu, kurš 2017. gadā mira, plašāku nāves cēloni tā arī neatklāja. Mediju kuluāros parādījās ziņas, ka tā varētu būt pārdozēšana, bet neviens no tuviniekiem izskanējušo informāciju nedz apstiprināja, nedz noliedza. Pēc vīra nāves Elīna mantojumā ieguva prāvu naudas summu, bet izskatās, ka mantojums ir beidzies, jo sieviete ir atsākusi strādāt apmaksātu darbu. Sarunas laikā ar draudzeni, Elīna caur joku atzīst, ka mantojums ir beidzies, tāpēc ir atsākusi strādāt.

Šobrīd daru radošas lieta kā jau vienmēr, kamēr tas nav izdarīts sīkumos negribu stāstīt, īpaši šobrīd, kad esmu labā formā tieši darbošanās ziņā. [..] Ja tu domā par darbu, darbu, tad protams, ka es strādāju. Ko Tu domā, ka tas mantojums nebeidzas? Ir vien jāstrādā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:47

Jaunākās diskusijas