Pēc piedzīvotā Cipule atklāj, uz kuru kafejnīcu Vecrīgā vairs nedosies nekad [papildināts ar uzņēmuma komentāru]

tautaruna.lv 21.decembris 2023, 5:00
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule vietnē "X" dalījusies ar nelāgu pieredzi pēc ģimenes atpūtas Vecrīgā populārā ēdināšanas vietā.
Runa ir par "Lido" Vecrīgā.

"To, ka lielais Lido mums jau labu laiku nav vieta ģimenes kopā būšanai, šķiet, esmu teikusi. Bet nu saku - arī Lido Vecrīgā ir vieta, kurp vairs nedosimies un arī citiem neieteikšu. Sentiments manai paaudzei par Lido vēl dzīvs, bet tādu lejupslīdi visos parametros grūti tolerēt," raksta Cipule.

Viņa gan uzsver, ka nerunā par "Lido" vispārīgi, bet tieši par konkrēto iestādi, kas atrodas starp Rīgas Domi un Doma laukumu.

Komentē "Lido": "Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētāja: “Esam pateicīgi, ka klienti norādīja uz nepilnībām darbībā. Noteikti pārrunāsim ar konkrētā LIDO un citu mūsu LIDO darbiniekiem šos jautājumus. LIDO kolektīvs ir liels un daudzveidīgs, pie apkalpošanas kvalitātes strādājam nepārtraukti, bet protams gadās arī pārpratumi. Tieši tāpēc jebkura atsauksme mums ir būtiska, jo ķauj novērst situācijas, kurās netiek ievēroti LIDO kvalitātes standarti.”

Komentāros neviens vien steidz paust savu pieredzi, piekrītot Cipulei.

"Lido neēdu jau krietni sen. Pārāk dārgi, produktu izcelsme nav skaidra, garšas kvalitāte krītas. Turklāt manai gaumei pārāk sāļš ir viss. Vai pārāk salds. Sajūta, ka bezgaršīgo produktus "uzlabo" ar sāli un cukuru vairumā."

"Diemžēl par Vecrīgas Lido piekrītu. Vairākkārt mani tur uzrunājuši krieviski; kad atbildēju latviski un teicu, ka krieviski nesaprotu, pasauca citu cilvēku, lai uzliek porcijas. Skaļa sasaukšanās krieviski ar pavāriem. Salīdzinot ar Dzirnavām, Spici -arī stipri mazākas porcijas."

"Man ļoti patīk Spices Lido, bet Krasta ielā es vairs nesperšu kāju. Pēdējās reizēs tur jūtos kā krievijā - apmeklētāji vieni vienīgi krievi, kuru nejēdz uzvesties sabiedriskā vietā - klaigā, bļaustās, bēri nepieskatīti ārdās. Bet Vecrīgas Lido jau sen ir diezgan degradējies."

"Jā, ir krities līmenis. Kādreiz vistas fileja ar ananāsu un sieru bija kārtīga fileja, tad tagad tā ir plāna pazole ar ananāsu un sieru :( no vienas filejas uztaisa vismaz trīs."

Tikmēr kāds neizprot citu apmeklētāju negatīvo attieksmi.

"Viņiem ir labākie ceptie kartupeļi. Joprojām garšīgs ir strogonovs, ko gatavo Ğertrūdes ielā. Kafijas krēms ar vaniļas mērci, kas reiz bija mūsu ğimenes top saldais, ir kļuvis pliekans. Mērču un dzērienu cenas ir neadekvātas."

"Kas Jums tieši Lidiņā nepatīk? Pirms pāris mēnešiem biju Lido Krasta, - likās ok."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas