Imants Parādnieks kļuvis par tēvu jau astotajam bērnam

tautaruna.lv 6.decembris 2023, 3:00
 
F64
Nesen Rīgas Dzemdību namā pasaulē nāca Latvijas galvenā demogrāfa Imanta Parādnieka meita, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Parādniekam astotais bērns" izdevumā "Privātā dzīve".
Imanta Parādnieka un viņa mīļotās sievietes ierēdnes Litas Trakinas ģimenē piedzima meita.

Bijušais Demogrāfisko lietu centra vadītājs Imants Parādnieks teic, ka mazulītes nākšanai pasaulē klāt bijis arī neliels, ekstrēms piesitiens.

"Mums ar Litu un diviem mazākajiem bērniem bija iepriekš sarunāta fotosesija. Un sanāca tā, ka kopš brīža, kad devāmies prom no fotostudijas, pagāja vien divas stundas un 22 minūtes, līdz meita nāca pasaulē."

Imanta un Litas attiecībās mazulīte ir trešais bērns, vecākais ir septiņus gadus vecais dēls Reinards un arī četrgadniece Adelīne.

"Tagad arī Lita ir Goda ģimenes mamma. Man šis statuss kā vismaz triju bērnu līdz 24 gadu vecumam apgādniekam pēc gada noslēgtos. Nu esmu nodrošinājis, ka šis valsts VIP statuss būs vēl ilgi" smej Imants, kurš šogad nosvinēja 55. dzimšanas dienu.

Attiecībās ar sievu Dinu viņam dzimuši četri bērni - Hārdijs (36), Anete (33), Imants, (29) un Rihards (21) -, un kopīgi audzinājuši arī Imanta dēlu Helvi, kuram ir 22 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas