"X"cepiens: putinistam Pļuščenko esot Latvijas pase; prasa paskaidrojumus Rinkēvičam

tautaruna.lv 24.novembris 2023, 11:15
 
pixabay.com
Ceturtdien medijos parādījās ziņa, ka titulētais daiļslidotājs Pļuščenko piedalīsies izrādē "Īkstīte", ko plānots izrādīt Lietuvā. Tauta par to sašutusi, tomēr Lietuvas ārlietu ministrs saka, ka Pļūščenko esot Latvijas pase.

Par šo faktu arī Latvijā sākušās plašas diskusijas, tiek jautāts gan prezidentam Rinkēvičam, gan Valsts drošības struktūrām skaidrot patiesos lietas apstākļus.

Ieraksts "X": "Lietuvieši sašutuši. Parādījusies informācija, ka Ziemassvētkos Lietuvā varētu uzstāties krievijas daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko. Vytautas Kernagis no Lietuvas Seima kultūras komitejas #šodien TV stāsta, ka Pļušcenko esot Latvijas pase, tāpēc viņš varot brīvi ceļot..."

Komentētāj ir vairāk nekā sašutuši un pierasa Latvijas valsts atbildīgās personas sniegt skaidrojumu: "Kaut kas tajā sistēmā joprojām stāv vaļā. Nedēļu atpakaļ biju Dreiliņu Ikea, un bija sajūta, ka atbraucis ir jauns desants no Mitiščiem, Himkiem un pat Smoļenskām un VeļikujNovgorodām, kas «в нашей Риге обустраивают квартиры»."

"Kāds iekš LV sistēmas ir žurka. Ir jāķer rokā."

"Lielākajam Putinam fanam Latvijas pase? Nu neticu gan"

"Edgar Rinkēvičs, vai tā ir taisnība, ka putinistam Pļuščenko ir Latvijas pilsonība, kā ziņo Lietuvas sabiedriskais medijs ?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.novembris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas