Muižniecei pacietības mērs pilns; publiski kaunina Samantu Tīnu par regulāru miera traucēšanu

tautaruna.lv 24.novembris 2023, 1:30
 
Romāns KOKŠAROVS, MN
Bijusī izglītības ministre Anita Muižniece, kā izrādās, dzīvo kaimiņos dziedātājai Samantai Tīnai. A. Muižniece vietnē "X" atklāj, ka vairs nav izturama kaimiņienes skaļā dziedāšana.

"Var saprast, ka, esot mūziķim, jādzied, kad ir iedvesma, bet, vai tiešām vakars ir īstais laiks, kad daudzdzīvokļu mājā rībināt tā, ka lejasstāvā dzirdami visi dziesmu vārdi? Reiz jau pieklājīgi tika lūgts, skaidrojot, ka bērni iet gulēt. Ko darīt ar cienījamo mākslinieci?" taujā A. Muižniece.

"Mēnesis apkārt un man sāk šķist, ka es vairs nekad nespēšu ar prieku klausīties Samantu Tīnu. Un šovakar es dusmojos, jo bez "mēģinājumu telpas" dziedāšanai daudzdzīvokļu namā, šķiet, mana kaimiņiene atklājusi arī deju studiju. Besī! Ja es nebūtu jau 3 reizes pēc 22iem vakarā pieklājīgi lūgusi nerīkot "koncertus", es teiktu - jauniem cilvēkiem "var gadīties", bet te vienkārši klaja bezkaunība."

Cilvēki komentāros norāda, ka šādā situācija varbūt var līdzēt policija.

Liene: Empatēju. Viņa bija arī mana kaimiņiene savas slavas/slaviņas sākumā. Policija, jāsaka, palīdzēja, vislabāk gan palīdzēja izvākšanās. Liec vien lietā paedogoģisko arsenālu.

Artis: Šādas lietas risināsies tikai ar pašvaldības policiju. Ir naktsmiers, kurš jāievēro. Sauc pie katras reizes. Savādāk šie trokšņotāji nesaprot. Turklāt, ja viņš trokšņo un no tevis nav reakcijas, viņam liekas ka tev tas vairs netraucē, vai tu neesi mājās. Shame on you Samanta!

Dace: Izsaku līdzjūtību! Nekad nav patikusi, un te vēl kas tāds... Brr!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas