"Romas imperators Elagabals patiesībā bijis transpersona"; Nils Sakss Kontantinovs atklāj vēstures faktu

tautaruna.lv 24.novembris 2023, 10:15
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Pēdējos gados arvien vairāk tiek runāts par transpersonām un arvien biežāk nākas dzirdēt šokējošus faktus. Ar vienu no tiem dalījies psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs.

Nils Sakss Konstantinovs, atsaucoties uz publikāciju žurnālā, platformā "X" raksta: "Vēsturnieki paziņo, ka Romas imperators Elagabals patiesībā bijis transpersona. Romas imperators Elagabals kļuva par imperatoru 14 gadu vecumā, mira knapi pilngadīgs un bija slavens kā neprātīgs. Tāpat kā medicīna, arī vēsture kļūst idiotiska,kad zinātni upurē trenda ideoloģijai."

Komentētāji nejūtas pārsteigti: "Ja reiz zinātne atzina, ka Elagabals bija neprātīgs, un tagad apgalvo - šis esot bijis transpersona, ticēsim uz vārda. Secinājums tāds - transpersonas ir lielākā vai mazākā mērā neprātīgas. Un noteikti bīstamas sabiedrībai."

"Nebija vienīgais "pustrakais" Romas imperators. Tā informācija ko mēs par viņu zinām, tiešām viņu prezentē kā lielummānijas un seksa apsēstu pusaudzi. Protams arī, ka to tēlu pamatā veidojuši politiskie oponenti vēlākos laikos."

"Šo metodi ļoti labi aprakstījis Daglass Marijs grāmatā "Pūļa neprāts", bet tomēr apstulbu. Tik centīgi rakāties vēstures mēslainē, lai stutētu vienu antizinātnisku ideoloģiju? Jā, tas ir neprāts."

"Vēsture nemaz neslēpj ka visa Romas impērija bija vins vienīgs publiskais nams, kurā kāds kādu drāza, jebkurā pozā, par jebko, jebkā, meli ir tas, ka šodien vēsturē ir ierakstīts ka Romas impērija tika iznīcināta un beidza pastāvēt m.ē 470. gadā, tā pastāv vēl šodien."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas