Kārtējā Holivudas zvaigzne apsūdzēta seksuālā uzbrukumā

tautaruna.lv 24.novembris 2023, 16:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Holivudas aktierims Džeimijam Foksam, iespējams, būs jāstājas tiesas priekšā par pirms astoņiem gadiem notikušu incidentu. Kāda sieviete iesniegusi tiesā prasību pret aktieri par seksuālu uzbrukumu restorānā, ziņo "The Sun".

Tiesā iesniegtajā prasībā rakstīts, ka pirms astoņiem gadiem, 2015. gadā, Džeimijs Fokss atrodoties kādā no Ņujorkas restorāniem ir palaidis rokas.

Kā stāsta cietusī, tad viņa restorānā bija ieradusies ar draugu, ne kopā ar Džeimiju Foksu.

Viņa min, ka, pamanot slaveno aktieri, viņas draugs esot pie viņa piegājis klāt un lūdzis nofotogrāfēties. Aktieris bija manāmi iereibis un neatteica fotogrāfijai, apgalvo cietusī.

Sieviete atzīst, ka neilgajā brīdi, kad viņa atradās tuvumā aktierim, viņš esot izteicis nepiedienīgus un nepiemērotus komentārus - "Oho, tev ir tāds supermodeles ķermenis", "Tu smaržo tik labi".

Tomēr ar to viss nav beidzies. Sieviete min, ka pēcāk aktieris viņu ir paņēmis aiz rokas un uzvedis uz jumta terases. Viņš esot uzlicis rokas uz viņas vidukļa un pēcāk tās aizlicis aiz viņas drēbēm un viņu apčamdījis. Apsūdzībā rakstīts, ka sieviete mēģinājusi izvairīties no aktiera un bēgt prom. Tuvumā esot bijis pat apsargs un viņas paziņas, taču neviens nav licies ne zinis par notiekošo un viņai pašai bija jātiek galā ar nepatīkamo situāciju.

Nepatīkamo notikumu pārtraucis sievietes draugs. Aktieris pamanot viņu, esot pārtraucis savas nepiedienīgās darbības.

Šobrīd tiesā ir iesniegta vien apsūdzība pret aktieri un vēl nav zināms, kā šī lieta atrisināsies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.novembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas