Atklāj bēdīgas detaļas par Brūsa Vilisa veselības stāvokli

tautaruna.lv 29.oktobris 2023, 4:00
 
Reuters/Scanpix/LETA
Seriāla Moonlight Detective Agency direktors Glens Gordons Kerons, kurā galvenajā lomā bija jaunais Brūss Viliss, sarunā ar portālu PageSix pastāstīja par aktiera tagadējo veselības stāvokli.

Pagājušajā gadā Brūss Viliss noslēdza aktiera karjeru pēc tam, kad viņam tika diagnosticēta afāzija, un viņa ģimene vēlāk paziņoja, ka viņam tika diagnosticēta demence. Šī iemesla dēļ viņš nevar iegaumēt scenāriju tekstus, un tagad, pēc radinieku teiktā, viņam ir grūtības tos atcerēties.

"Es jutu, ka pirmajās trīs minūtēs viņš mēģināja atcerēties, kas es esmu," par tikšanos ar aktieri sacīja Glens. "Viņš nav pārāk runīgs, agrāk viņš bija dedzīgs lasītājs, lai gan nevēlējās, lai kāds par to zinātu, bet tagad viņš nelasa".


Pēc viņa teiktā, Vilisa stāvoklis pasliktinās. "Visas valodu prasmes viņam vairs nav pieejamas, un tomēr viņš joprojām ir Brūss. Kad tu esi blakus, tu zini, ka viņš ir Brūss un esi pateicīgs, ka viņš ir šeit, bet dzīvesprieka vairs nav."

Par Brūsu rūpējas viņa sieva Emma Heminga, ar kuru viņam ir divas jaunākas meitas: 11 gadus vecā Meibela un 9 gadus vecā Evelīna. Viņu atbalsta arī bijusī sieva Demija Mūra un viņu meitas Rūmera, Skauta un Talula. "Man nesanāk apciemot viņu tik bieži, kā gribētos, bet cenšos sazināties ar viņu un viņa sievu, un dažreiz es redzu viņa trīs vecākos bērnus. Es ļoti cenšos palikt viņa dzīvē."

Bet tas, kas padara viņa slimību tik nepārvaramu, ir apziņa, ka, ja jūs kādreiz esat pavadījis laiku kopā ar Brūsu Vilisu, nav neviena, kuram dzīvē būtu bijis vairāk prieka nekā viņam." Viņš piebilda, ka aktieris "katru rītu modās laimīgs un centās dzīvot pilnvērtīgi”, bet tagad ir tā, it kā viņš „redz dzīvi pa durvīm”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas