Dzintris Kolāts "izsmej" "Sadales tīklu" augsto elektrības cenu dēļ

tautaruna.lv 3.septembris 2023, 10:45
 
F64
Bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors un Ziņu dienesta vadītājs Dzintris Kolāts neslēpis sašutumu par augstajām elektrības cenām Latvijā.

Kā Kolāts raksta mikroblogošanas vietnē "X", lielos elektrības rēķinus viņš vēl spēj apamksāt, jo esot jāpalīdz nabadzīgajiem "Sadales tīkla" valdes locekļiem.

"Ieeju Elektrum mājas lapā iepazīties ar "saulainajām cenām", kā tur rakstīts. Kā tad! Jūlijs divas reizes dārgāks par jūniju. Bet vēl pavilkt varu, jāpalīdz taču nabadzīgajam Sadales tīkla augšgalam!" raksta Kolāts.

Jāpiebilst, ka pēc "Sadales tīkla" tarifu paaugstināšanas bieži vien var dzirdēt skarbu kritiku, kas veltīta uzņēmumam.

Tā, piemēram, TV24 raidījumā "Dienas personība kopā ar Veltu Puriņu" RSU profesore, politoloģe Ilga Kreituse skarbi kritizē regultora darbu.

Ilga Kreituse uzsver, ka būtiskākais šīs iestādes uzdevums ir panākt sociālo labumu. Tajā pašā laikā iestādes darbiniekiem ir milzīgas algas, kas tiek attaisnotas ar piebildi: "Likums to atļauj!". Kreituse iesaka deputātiem izvērtēt un pieņemt citu likumu, nevis šausmināties.

Attiecībā uz apstiprinātajiem "Sadales tīkls" tarifiem, Kreituse teic: "Šobrīd tā ir vistiešākā cilvēku apzagšana. Es domāju, ka prezidents atradīs veidu kā isadot pa nagiem "Sadales tīklam"."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas