"Varbūt jaunie elektrības tarifi ir izveidojušies tādēļ, lai barotu jauno ministriju?" aizdomājas Helmanis

tautaruna.lv 10.augusts 2023, 14:15
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Lielu rezonansi sabiedrībā izraisīja saņemtie rēķini par elektroenerģiju. Pat Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs sacīja, ka jaunie elektrības sadales tarifi nešķiet ne samērīgi, ne pamatoti, nedz arī prātīgi, .
9.augusta vakarā publiskajā telpā parādījas ziņa, ka jaunie elektrības sadales tarifi tiks pārskatīti decembrī. Kāpēc ne ātrāk? Skaidrojuma nav. Tikmēr cilvēki būs spiesti maksāt pēc jaunā tarifu plāna, kas stājās spēkā 1.jūlijā.
Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis vietnē "Facebook" publicējis savas pārdomas šajā jautājumā: "Esat dzirdējuši, kā jauno elektrības tarifu pamatojumu skaidro klimata un enerģētikas ministrs? Es arī nē!
Bet, lūk, mums taču speciāli tika veidota šāda ministrija, kuras kompetencē ir tieši enerģētikas jautājumi! Kā tas nākas, ka šo “Jaunās Vienotības” ministru nedzird? Kādēļ viens uz otru rāda ar pirkstiem? Aicina, mudina, rosina un ko tik vēl nē!
Varbūt jaunie tarifi ir izveidojušies tieši tādēļ, lai barotu jauno ministriju? Es nezinu. Jo atbildīgais ministrs dziļdomīgi klusē.
Līdzīgi kā izbēgušā cietumnieka gadījumā, kad “Vienotības” ministrei neviens žurnālists neuzdeva jautājumus par viņas atbildību un rīcību, arī šobrīd, enerģētikas ministru mediji izvēlējušies netraucēt “sīkumu dēļ”.
Vai tur pie vainas medijiem SIF sadalītie miljoni? Kādēļ šāda “acu aizmālēšana”?
Rodas arī iespaids, ka ir cilvēki, kuri apzināti rada šādas pseidoproblēmas, lai novērstu uzmanību no svarīgām lietām. Mums pie nepabeigta robežas žoga pulcējas krievu algotņi, bet tā vietā, lai par šo runātu un darītu, tiek vērptas sīkas intrigas starp dažādām valsts iestādēm.
Skumji un nožēlojami tas ir!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas