"Ik dienu 25 kilometri. Tā, ka kājas tulznās!"; Gatis Irbe mūzikas dēļ darīs visu

tautaruna.lv 10.augusts 2023, 15:30
 
Žanete Terentjeva/ F64
Izdevums "Kas Jauns" atklāj, ka mūziķis Gatis Irbe šovasar dažās dienās krustu šķērsu izstaigāja Parīzi. Ik dienu 25 kilometri. Tā, ka kājas tulznās. Kāpēc? Tāpēc, ka tur tapa viņa projeta "Mesa" jaunās dziesmas "Mūsu karstākā nedēļa Parīzē" videoklips.

Visu šo vasaru Gatis Irbe strādā pie "Mesas" jaunā - ceturtā albuma. Tas tapis Somijā kopā ar somu producentiem, un kādas dienas beigās, noguruši no darba, Gatis ar kolēģiem jokojot sācis runāt par Franciju.

Nezinu, kāpēc, bet viens no producentiem sāka spēlēt franču motīvus. Vārds pa vārdam, un nolēmām šo tēmu attīstīt. Tā tapa dziesma par to, kā es ar savu otro pusīti pavadu laiku Parīzē. Līdz ar to jau nebija citu variantu - arī klips taču jāfilmē Parīzē,

atminas Gatis.

"Kas Jauns" stāsta par spilgtākajām repera atmiņām Parīzē.

Visspilgtāk atmiņā palicis brīdis, kā ar komandu gaidījuši, kad īpaši tiks izgaismots Eifeļa tornis. Labāku kadru dēļ meklējuši vienu skatpunktu, otru, trešo, tad atraduši īsto, sākuši filmēt, gaidot, ka nu tikai Eifelis sāks mirgot, bet tieši tobrīd tā apgaismojums tika izslēgts pavisam! Tas bija labs aplauziens. Un šis kadrs ir redzams klipa pašās beigās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas