Ieva Adamss: Neaicinu kļūt par idiotu, kurš izliekas, ka problēmu vispār nav

tautaruna.lv 11.augusts 2023, 7:00
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Dažādu pasākumu vadītāja un pasniedzēja Ieva Adamss sabiedrībā ir pazīstama ar savu tiešo dabu, proti, atklāti runājot par visu, ko vēlas. Arī šī reize sociālajos tīklos nav izņēmums.

NRA jau rakstīja, ka jūlija izskaņā Adamss Rīgā, pie Brīvības pieminekļa, piedzīvojusi ko briesmīgu. Dodoties pastaigā ar meitu un suni, viņām uzbrucis lielāks suns.

Kā varam noprast, tad piedzīvojumi vasarā tikai turpinās. Arī šoreiz pasākumu vadītājai ir kas stāstāms saviem sekotājiem.

Savā "Facebook" Adamss atklāti raksta:

Sēžu galerijā, žirīju garneli, drebinos vēsumā un domāju par to, cik ļoti gatavi mēs, cilvēki, esam sliktākajam scenārijam. Teorētiski tagad ir karstākais vasaras brīdis, tomēr mēs visi esam silti un kārtīgi saģērbušies, šallītes un pufaikas izvilktas no skapja. Bez ierunām. Jo mēs no pieredzes zinām - shit happens! Daudz trakāk ir tad, ja ilgi ir. Ļoti labi. Tas ir aizdomīgi. "Nesmejies tik stipri! Ka tik pēc tam nav jāraud!" Katram savulaik ir teikusi māmiņa. Un pamazām mēs iemācamies slāpēt prieku, norīt asaras, nekāpt augstu, lai nav jākrīt zemu un mīlēt ar sirds maliņu, lai nesalūst visa sirds, ja kas. Mani pameta! Nu a ko ta tu gaidīji? Mani atlaida no darba! Protams, to jau varēja paredzēt! Latvijā atkal ir sūdīga vasara! Nu dabiski, nav jau Spānija! Nē, es neaicinu kļūt par idiotu, kurš izliekas, ka problēmu vispār nav.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas