"The Insider" pēta Prigožina harēmu; jaunavas viņam piegādātas novecošanās palēnināšanai

tautaruna.lv 11.augusts 2023, 4:30
 
SCANPIX/REUTERS
Pametot Sanktpēterburgu, Prigožins zaudēja ne tikai savas greznās pilis, biznesa centrus un mediju impēriju. Kā noskaidroja "The Insider", Prigožins aizrāvās ar jaunām meitenēm, jo īpaši jaunavām, kuras viņam tika turētas īpašā viesnīcā.

Saskaņā ar Prigožina teoriju, jaunavas viņam palīdzot palēnināt novecošanos. "The Insider" izdevās aprunāties ar vienu no meitenēm, kura pārdeva savu nevainību Prigožinam un pēc tam to ļoti to nožēloja.

“Viņš vienlaikus pasūtīja daudz dažādu meiteņu, kurām bija nedaudz vairāk par 18 gadiem. Viņam bija sekss bez prezervatīva: viņš uzskatīja, ka tādā veidā, apmainoties ar šķidrumiem, viņš palēnina novecošanos.

Meitenēm Prigožins īrēja istabas viesnīcā "Solo Sokos" - dažas tur dzīvoja ilgu laiku, bet dažas (arī jaunavas) tika atvestas un aizvestas. Viena no šīm meitenēm, kas pārdeva savu nevainību Prigožinam, pastāstīja "The Insider", kā tas noticis:

"Tas bija 2019. gada rudenī. Man bija 18 gadu, dzīvoju Sanktpēterburgā. Biju dziļā depresijā un nācās doties uz slimnīcu. Toreiz iepazinos ar meiteni savā vecumā - viņu izdzina no mājas, viņai ļoti vajadzēja naudu. Viņa jautāja, vai es nevēlos pārdot savu nevainību par 40 tūkstošiem rubļu, un tad viņa saņems komisijas naudu. Vispirms es satiku viņas suteneri kafejnīcā Ņevas prospektā.. Tā bija meitene ap 30 gadiem ar gariem tumšiem matiem. Viņa teica, ka būs jāiet uz klīniku un jāpārbauda nevainība. Mani nosūtīja uz klīniku, turpat Ņevska prospekta otrā pusē. Reģistratūrā bija jāsaka parole "sieviešu sports". Dažas dienas pēc pārbaudes mani nosūtīja uz viesnīcu - "Solo Sokos Hotel Vasilievsky" Vasiļjevska salā. Man šķiet, ka viņam un meitenēm vienmēr tur bija rezervētas telpas un vienmēr bija daži cilvēki, kas viņus uzraudzīja. Tad es uzzināju, ka man vajadzēs atdoties Prigožinam.

Es jau toreiz diezgan labi zināju, kas ir Prigožins - biju lasījusi neatkarīgos medijus. Pilnīgā šokā devos uz viesnīcas numuriņu. Viss notika ļoti ātri. Aizejot viņš man teica: "Esi laipnāka." Laikam manā sejā varēja izlasīt izmisumu. Acīmredzot viņš ļoti bieži atradās šajā viesnīcā. Viņš meklēja jaunavas un sauca tās par "šampūnu". Kā man vēlāk teica, "šampūns" - pēc analoģijas ar šampūniem viesnīcā: jūs to atverat un izmetat".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas