Nikolajs Puzikovs tiesā ierodas ar mammu; viņa ir manāmi satraukta

tautaruna.lv 14.jūlijs 2023, 2:30
 
F64
Tiesā turpina skatīt krimināllietu, kurā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs tiek vainots slepenu ziņu izpaušanā. Uz tiesas namu Nikolajs ieradās kopā ar mammu, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Uz tiesu - ar mammu" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā raksta izdevums, Puzikova māte izskatījās satraukta un norūpējusies par atvasi un tiesas zālē ieņēm sēdvietu viņam aiz muguras.

Māte no Puzikova neesot atkāpusies ne soli un paudusi nepatiku par fotogrāfu klātbūtni. Nikolajs gan mammu mierināja, ka cilvēki vienkārši darot savu darbu.

Puzikovs apsūdzēts pēc Krimināllikuma 329.panta, proti par tādu neizpaužamu ziņu, kas nav konfidenciāla, slepena vai sevišķi slepena informācija, izpaušanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona, kura bijusi brīdināta par ziņu neizpaušanu vai kura saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu.

Par šādu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas