Deputātes Glorijas Grevcovas bērna tēvs sūdzas, ka viņa nemaksā alimentus

Portāls nra.lv 22.aprīlis 2023, 12:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
20. aprīļa raidījumā "Bez Tabu" viena no skaļākajām tēmām bija Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas privātā dzīvē. Raidījumā pēc palīdzības vērsies abu kopīgās atvases tēvs Edgars, kurš sūdzējās, ka Glorija Grevcova nemaksā uzturlīdzekļus.

Raidījums vēsta, ka brīdī, kad kļuva skaidrs, ka Glorija ir kļuvusi par 14. Saeimas deputāti, viņa parakstīja vienošanos par dēla nodošanu turpmākai audzināšanai tēvam Edgaram, ar kuru iepazinās internetā. Vienošanās paredz arī uzturlīdzekļu maksāšanu.

Grevcovas bērna tēvs atklāj, ka, lai gan bijusi vienošanās par uzturlīdzekļu maksāšanu, viņa to nedara.

Kopš oktobra viņa vienu reizi bērnam kabatā bija ielikusi 140 eiro. Tas arī viss.

Dzirdot šo apgalvojumu, deputāte steidzās sevi aizstāvēt:

Kādi uzturlīdzekļi? Viņš man kaut ko oficiāli pierādījis? Viegli paņemt un apmelot deputātu. Jā, vienošanās ir, taču tur jau nav rakstīts, kā mēs to darām. Uzskatu, ka tas ir nekorekti. Mēs mutiski runājām, kas jānopērk, kas nepieciešams. Tāda dīvaina situācija, ka bērna tēvi nespēj savā starpā atrisināt situāciju. Savstarpējās attiecības vienmēr ir sarežģītas. No malas tās nav saprotamas.

Izpētot publiski pieejamās algas izmaksas portālā saeima.lv, var redzēt, ka G. Grevcovai ir pietiekmi lieli ienākumi, lai maksātu uzturlīdzekļus.

Šī gada janvārī deputātes alga bija 2830.96 eiro, februārī - 2148.23 eiro. Martā deputātei algā tika samaksāti 620.00 eiro.

Izpētot publiski pieejamo Valsts amatpersonu deklarāciju, var redzēt, ka, kļūstot par Saeimas deputāti, kas bija 2022. gada 1. novembrī, bezskaidras naudas uzkrājumos viņai uz 2022. gada 1. novembri bija 8,60 eiro. Šogad iesniedzot valsts amatpersonas deklarāciju par 2022. gadu, redzams, ka viņai bezskaidras naudas uzkrājuma summa pāris mēnešu laikā pieaugusi jau līdz 3022 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas