"Piešķiriet šai aktrisei Oskaru!" Kāpēc Briti netic Meganas Mārklas sērošanai par Elizabeti II

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 9:30
 
SCANPIX
Prinča Harija sieva Megana Mārkla piedalījās Elizabetes II atvadu ceremonijā. Lai gan viņas acīs bija redzamas asaras, Briti viņas sērām netic.

Nav noslēpums, ka Harija radinieki bija pret viņa laulībām ar bijušo aktrisi, taču princis nevienu neklausīja. Viņam ar Meganu Mārklu izdevies izveidot stipru ģimeni, kurā šodien aug dēls Ārčijs un meita Lilibeta Diāna, taču attiecības ar tuviniekiem jau ilgāku laiku ir pasliktinājušās, vesta "Starhit".

Pirms divarpus gadiem Megana un Harijs pieņēma sarežģītu lēmumu atkāpties no karaliskajiem pienākumiem un pārcēlās no Apvienotās Karalistes uz Ameriku.

“2019. gadā es kļuvu par galveno trollēšanas mērķi pasaulē. Pat tad, kad biju atvaļinājumā, lai rūpētos par mazuli un praktiski nerādījos sabiedrībā, pār mani gāzās negatīvisma vilnis, ” intervijā sacīja Megana Mārkla.

Viņa piedalījās Elizabetes II bērēs, kura 8. septembrī aizgāja mūžībā 96 gadu vecumā. Atvadu ceremonijā Mārkla bija redzama melnā apģērbā un cepurē ar platām malām. Bijusī aktrise atvadu ceremonijas laikā raudāja - fotogrāfiem bija izdevies iemūžināt asaras viņas acīs. Taču daļa Britu neticēja 41 gadu vecās aktrises skumjām.

“Dodiet šai aktrisei Oskaru!”; "Viņa izliekas, es viņai neticu!"; "Megana izskatās nevainojami, bet jūtas, ko viņa demonstrē, man nerada uzticību, diemžēl!"; "Megana bija ļoti sarūgtinājusi par karalieni. Viņai šeit nav vietas!" sociālajā tīklā savu sašumu pauda sabiedrība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.septembris 2022

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas