Populārs mūziķi ierauts krāpšanas skandālā; gaidāmo atvasi viņš vēlas nosaukt mīļākās vārdā

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 12:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Grupas "Maroon 5" solists Ādams Levins nonācis mediju redzeslokā nepatīkama skandāla dēļ. Tiek apgalvots, ka viņš krāpis savu sievu. Iespējamā mīļākā sociālajos medijos publiskojusi saraksti ar slaveno mūziķi.

Sociālā medija "Instagram" modele Samnera Stroha apgalvo, ka viņai ir bijis romāns ar slaveno mūziķi, vēsta CNN.

Modele sociālajā medijā "TikTok" ievietoja video, kurā atklāja, ka viņai ir bijis romāns ar Ādamu Levinu un, ka dziedātājs grasās savu jaunāko atvasi nosaukt viņas vārdā.

Video modele parādīja pavisam nelielu daļu no abu mīlnieku sarakstes un atklāja, ka viņai bija romāns ar precētu vīrieti. Samnera arī parādīja pēdējo ziņu, kuru bija saņēmusi no dziedātāja. Tajā viņš rakstīja, ka viņam būs vēl viena atvase un ja tas būs zēns, tad viņš vēlas to nosaukt viņas vārdā. Levins prasīja vai Samnerai nebūtu iebildumu.

Video modele atklāja, ka laikā, kad viņai bija romāns ar mūziķi, viņa jutās izmantota. "Tajā laikā es biju jauna, naiva un, godīgi sakot, jutos izmantota," sacīja Strohs.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Samnera apgalvoja, ka romāns ilga veselu gadu. Sākotnēji Ādams Levins klusēja par izskanējušo informāciju, taču pēcāk komentēja plaši apspriesto romānu.

"Šobrīd par mani tiek daudz runāts un es vēlos "attīrīt" gaisu," "Instagram" īsajos stāstiņos jeb strorijos rakstīja mūziķis. Viņš apgalvoja, ka viņam neesot bijis romāns, taču viņš esot pārkāpis robežas kādā "nožēlojamā dzīves posmā". Viņš apgalvoja, ka viņa sieva un viņa ģimene ir viņam pats svarīgākais dzīvē. "Mana sieva un mana ģimene ir viss, kas man rūp šajā pasaulē. Būt tik naivam un pietiekami stulbam, lai riskētu ar vienīgo, kas man patiešām ir svarīgs, bija lielākā kļūda, ko es jebkad varēju pieļaut. Es nekad vairs nepieļaušu tādu kļūdu. Es uzņemos pilnu atbildību," rakstīja Levins.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Dziedātājs, grupas "Maroon 5" solists pavisam nesen atklāja, ka viņa sieva, "Victoria's Secret" modele Behati Prinslū ir bērniņa gaidībās. Viņi ir precējušies jau astoņus gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas