Par Cipuli saņemta sūdzība; viņa neizpratnē

tautaruna.lv 23.jūlijs 2022, 0:30
 
Oksana Džadana/F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka saņēmusi nopietnu sūdzību.
Kā vēstīts Cipules publicētajā foto, kāds Twitter lietotājs sūdzas, ka viņa to nobloķējusi minētajā vietnē.

"Pilnmēness ir reāls. Par mani ienākusi nopietna sūdzība. Noteikti gatavosim atbildi. Bet nu kas šis ir?...." raksta Cipule.

Pēcāk viņa atklāj, ka sniegusi skaidrojumu šīs sūdzības kontekstā.

"Esmu sniegusi skaidrojumu.Par tālāko varu pateikt vienu,man bail šajā prasību sarakstā ir tikai par sesto punktu. Rūpēties par savu sociālo tīklu higiēnu ir obligāts pasākums mūsdienās,sevišķi, ja informācijas apmaiņa ir tik jaudīga un intensīva kā manā ikdienā.Ceru uz sapratni."

Tikmēr komentāros ne vien vien Twitter lietotājs norādīja uz to, cik absurda ir sūdzība un vai tiešām bijis uz to jāatbild.

"Saskaņā ar valsts labas pārvaldības principiem un iesniegumu likuma regulējumu - jāatbild uz katru iesniegumu un noteiktā laikā, un tas ir pareizi. Pat, ja uzdotais jautājums vai viedoklis pirmšķietami liekas absurds," skaidroja Cipule.

Viņa arī piebilda: "Es teiktu, ka dažkārt cilvēks privātais un cilvēks amatā saplūst, un dažas robežas ir ļoti grūti novilkt. Konts man bija pirms amata dienestā un paliks pēc. Bet plašāk cilvēki mani zina kā Cipule no NMPD un viņiem citas Cipules nav. Tas līdzīgi kā ar Štirlicu un Tihonovu."

Jāpiebilst, ka Cipule ir uzsvērusi, ka Twitter kontā pauž savu personīgo viedokli. Tā, piemēram, vēstījām, ka NMPD direktore Liene Cipule publiskoja ierakstu, kurā atklāj, ko domā par Putinu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas