Krievijā vīrs iesūdz policijā sievu ukrainieti, jo viņa neatbalsta karu

tautaruna.lv 23.jūlijs 2022, 17:46
 
Reuters/Scanpix/LETA
35 gadus vecs Maskavas apgabala iedzīvotājs uzrakstījis iesniegumu policijai, lūdzot vērsties pret viņa sievu, kura ir pretkrieviski noskaņota un, pēc viņa teiktā, kūda abu kopīgo bērnu pret Krievijas valdību.
Sergejs atzina, ka galvenais iemesls, kāpēc vērsās policijā, bija bailes zaudēt savu 6 gadus veco dēlu - sieva Jūlija draudējusi viņu aizvest uz Ukrainu.

Viņa pati pēc kāzām ar Sergeju pārcēlās no Hmeļnickas apgabala uz Maskavas apgabalu un pastāvīgi uzturēja sakarus ar radiniekiem, kuri palika Ukrainā.

Pēc vīrieša teiktā, kopš 24. februāra sieviete šķita kā zaudējusi prātu. Viņa sociālajos tīklos publicēja pretkaru un pret Krieviju vērstus ierakstus, no draugu saraksta dzēšot visus, kas viņai nepiekrita, pat ja tie bija viņas klienti - Jūlija strādā par frizieri. Arī darbā viņa izteicās pret karu, un vienreiz viņu jau aizveda policija.

Pamazām sievietei radās doma, ka jāpaņem dēls un jādodas uz dzimteni. Sieviete apgalvo, ka paliek Krievijā tikai bērna dēļ, kuru nevar izvest bez tēva atļaujas.

Pēdējais piliens Sergejam bija tas, ka viņa dēls bērnudārzā sāka izrunāt pretkrieviskus saukļus un strīdēties ar citiem bērniem. Vīrietis jau ir iesniedzis šķiršanās pieteikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas