Savickis atklāti: Armanda Daugaviņa nāve ir smags trieciens Latvijas hokejam

tautaruna.lv 14.jūnijs 2022, 13:09
 
F64
Nesen tika vēstīts, ka mūžībā devies Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa tēvs Armands. Atvadīšanās no Armanda Daugaviņa notika ceturtdien, 9.jūnijā, Rīgas krematorijā, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Visa dzīve - viens hokejs" izdevumā "Privātā Dzīve".
Runājot par Daugaviņa došanos aizsaulē, Dinamo Rīga padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atzīst, ka Armanda nāve ir smags trieciens visai Latvijas hokeja saimei.

"Ir kolektīvos tādi cilvēki, uz kuriem balstās liela daļa lietu. Viņš bija tāds. Nevar teikt, ka neaizvietojams, jo neaizvietojamu nav, bet viņš bija balstītājs. Viņš bija cilvēks - vārds, cilvēks - darbs," pauda Savickis.

Viņš piebilda, ka uz Daugaviņu vienmēr varēja paļauties, viņš vienmēr turēja solījumus.

Kā vēstījām, Armanda dēls Kaspars bijis ilggadējais Latvijas hokeja izlases spēlētājs, kurš to pārstāvējis desmit pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs. Tieši pēc 2022. gada olimpiādes Daugaviņš paziņoja par karjeras beigām izlasē.

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa tēvs Armands strādāja par tehnisko menedžeri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo".

Pērn Rīgā notikušajā pasaules čempionātā viņš strādāja organizatoriskajā komitejā un nodrošināja visu nepieciešamo komandu ikdienu vajadzībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas