Laimas Vaikules festivāls Jūrmalā nenotiks; ko darīt ar biļetēm?

tautaruna.lv 14.jūnijs 2022, 7:00
 
F64
Arī šogad nenotiks Laimas Vaikules organizētais festivāls Laima Rendezvous Jūrmala.
Kā teikts pasākuma mājaslapā, arī šogad festivālam ir grūti laiki.

"Dārgie draugi!

Sirsnīgi pateicamies par uzticību un lojalitāti!

Pateicamies par sapratni un pacietību visā COVID-19 pandēmijas laikā, taču arī šogad mūsu festivāls piedzīvo ārkārtīgi smagu laiku, un principā esam situācijā, kuru nevarējām paredzēt un novērst.

Karš Ukrainā joprojām turpinās un tas rada apstākļus, kas neļauj pilnībā īstenot festivāla programmu. Precizējam, ka Laimu Vaikuli pavadošās grupas dalībnieki galvenokārt dzīvo ārpus Latvijas, tostarp gan Krievijas Federācijā - Maskavā, gan Ukrainā - Kijevā. Ņemot vērā esošo situāciju, kā arī Latvijas un citu valstu attiecīgo institūciju pieņemtos lēmumus par Krievijas iebrukumu Ukrainā, grupas ierašanos Latvijā šobrīd faktiski nav iespējams nodrošināt.

Kā uzskata festivāla vēstenese Laima Vaikule, būtu arī neētiski festivālu rīkot laikā, kad tuvumā notiek karš un traģēdija.

Turklāt aktuālo politisko lēmumu dēļ nav iespējams nodrošināt daudzu festivālā iesaistīto mākslinieku un darbinieku, kā arī gaidāmo skatītāju no karā iesaistītajām valstīm ieceļošanu Latvijā.

Būsim pateicīgi, ja izrādīsiet solidaritāti un lojalitāti un piekritīsiet pārcelt festivālu uz piemērotāku laiku (un nepieprasīsiet atmaksāt apmaksātās biļetes tagad), kas ļaus pilnībā nodrošināt kvalitatīva festivāla norisi nākamgad.

Iegādātās biļetes paliek spēkā! Jauni datumi no 28.-30.07.2023!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:51

Jaunākās diskusijas