Oligarhs Abramovičs lūdzis slavenību draugus aizdot skaidru naudu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2022, 13:08
 
Scanpicx
Krievu oligarhs Romāns Abramovičs ir lūdzis slavenību draugus aizdot viņam skaidru naudu, lai noturētos virs ūdens.

Romāns Abramovičs, 55 gadi, cieš no sankcijām, visā pasaulē iesaldēti viņa aktīvi.

Tiek ziņots, ka oligarhs ir izgājis uz kontaktiem ar Holivudu un Volstrītu, kā arī tehnoloģiju magnātiem, raksta portāls "The Miroor".

Abramovičs esot lūdzis VIP draugiem aizdevumu katram 1 miljona dolāru apmērā, lai palīdzētu viņam samaksāt darbiniekiem.

Režisors Brets Ratners ir viens no tiem, kurus Abramovičs ir lūdzis, liecina ziņojumi ASV.

Tiek ziņots, ka Abramovičs arī vērsās pie bagātās Rotšildu ģimenes pēc tam, kad tika konfiscēti viņa aktīvi Apvienotajā Karalistē un ASV.

Domājams, ka neviens nav piekritis viņam dot naudu.

Nav skaidrs, kādas sekas starptautiskajās tiesībās varētu radīt sankcijas pret Krievijas oligarhiem, reaģējot uz Vladimira Putina karu Ukrainā.

Viņš ir labi pazīstams ar slavenību draugu loka uzturēšanu. 2016. gadā uz viņa Jaungada svinībām tika uzaicināti tādi viesi kā kinozvaigzne Leonardo Di Kaprio, režisors Džordžs Lūkass un nelaiķis popzvaigzne Prinss.

Tika uzskatīts, ka viesu sarakstā ir arī princese Beatrise — kopā ar Dženu Mejeri, aktiera Tobija Magvaira sievu, kura ir Abramoviča sievas tuva draudzene.

Putina draugs Abramovičs kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sākuma 24.februārī ir zaudējis aptuveni 7,6 miljardus dolāru, liecina bagātības reitinga ekspertu Forbes dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas